Τα… χρειάστηκε ο Εμπαπέ με Ρομέρο

Τα… χρειάστηκε ο Εμπαπέ με Ρομέρο

Sportal newsroom 11:41 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σάστισε όταν είδε τον Κρίσταν Ρομέρο να τρέχει προς το μέρος του… ουρλιάζοντας στον τελικό της Αργεντινής με τη Γαλλία!

Τρομακτική στιγμή βίωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ, βλέποντας τον Κρίστιαν Ρομέρο να τρέχει… απειλητικά προς το μέρος του, ουρλιάζοντας. Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον κεντρικό αμυντικό της «αλμπισελέστε» να φωνάζει μπροστά στο πρόσωπο του σταρ της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος σαστισμένος προσπαθεί να... απεμπλακεί.

Το κίνητρο πίσω από αυτήν την ενέργεια του Ρομέρο παραμένει άγνωστο, αλλά όσοι αρέσκονται στη δημιουργία… θεωριών συνομοσίας λένε πως ο Αργεντινός στόπερ «εκδικήθηκε» τον Εμπαπέ για τον τρόπα που αντέδρασε μετά το χαμένο πάνελτι του (συμπαίκτη του στην Τότεναμ) Χάρι Κέιν, στον προημιτελικό της Γαλλίας με την Αγγλία.

Κάτι τέτοιο εννοείται πως μπορεί να επιβεβαιωθεί πολύ δύσκολα, ενώ δεν βοηθάει στο να γίνουν κατανοητές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ενήργησε ο Ρομέρο το ότι στο εν λόγω βίντεο δεν φαίνεται ούτε το σκορ ούτε το χρονικό σημείο του αγώνα.