Τάντιτς: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης και ο ηγέτης της Σερβίας - Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα»

Ντούσαν Τάντιτς

i

© PrtScr

Τάντιτς: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης και ο ηγέτης της Σερβίας - Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα»

Ο Ντούσαν Τάντιτς δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός πως δεν πήρε φανέλα βασικού στο Σερβία - Αγγλία.

Η Σερβία ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024, με την Αγγλία, η οποία ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων να μην πείθει, αλλά να παίρνει αυτό που θέλει χάρη στο τέρμα του Τζουντ Μπέλιγχαμ (0-1).

Λίγη ώρα μετά την ήττα, ο αρχηγός των Σέρβων, Ντούσαν Τάντιτς τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του καθώς δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε στο ματς ως αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Ο ίδιος σχολίασε με καυστικό τρόπο τις επιλογές του προπονητή του και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μίλησα ασφαλώς με τον προπονητή. Είχαμε καλή επικοινωνία. Δυσκολεύτηκα να το δεχθώ γιατί το ματς ήταν κόντρα στην Αγγλία. Είμαι ο αρχηγός της Σερβίας, ο ηγέτης και νομίζω είμαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Το λέω αυτό χωρίς να έχω δήθεν σεμνότητα. Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Θα έκανα σίγουρα περισσότερα πράγματα εάν έπαιζα 90 λεπτά. Εάν θέλει ο προπονητής να παίζει ο Τάντιτς 30 λεπτά το καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση του, εγώ όμως θέλω 90 λεπτά».

Αταμάν για την Τουρκία στο Euro: «Όλο το έθνος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα»
EURO 2024

10:49 - 17.06.2024

Αταμάν για την Τουρκία στο Euro: «Όλο το έθνος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Ο προπονητής του Παναθηαϊκού, Εργκίν Αταμάν, μία μέρα πριν το ντεμπούτο της Τουρκίας στο Euro 2024 (κόντρα στη Γεωργία 18/6, 19:00) έστειλε το μήνυμα του μήνυμα για την προσπάθεια της χώρας του στο ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής Ντράγκαν Στόικοβιτς φάνηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καλό αυτό που είπε. Δεν είναι καθόλου καθόλου καλό, δεν είναι καλό. Ήταν απόφαση μου για λόγους τακτικής. Ήθελα τον Τάντιτς με φρέσκα πόδια στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος και τίποτε περισσότερο. Έχει να κάνει με την τακτική, τίποτα άλλο».