Ο Τσαλγατίδης στους «Baladeros Live» για τον Τάισον: «Ρίχνει... τυράκι η Ιντερνασιονάλ»

Τάισον

i

© Intime

Ο Τσαλγατίδης στους «Baladeros Live» για τον Τάισον: «Ρίχνει... τυράκι η Ιντερνασιονάλ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:25 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 14.08.2024

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στην εκπομπή «Baladeros Live» για το μέλλον του Τάισον και τις φήμες που κυκλοφορούν περί επαναπατρισμού.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία ο Τάισον. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, τα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν αναφορές για το μέλλον του 35χρονου εξτρέμ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «revistacolorada» επισήμανε σε δημοσίευμά της πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στην χώρα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της... αγαπημένης του Ιντερνασιονάλ.

Με αφορμή αυτά τα σενάρια, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live» κι ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει τάση της Ιντερνασιονάλ να πετάει... τυράκι στον κόσμο.

«Δεν έχει τάσεις φυγής ο Τάισον. Η Ιντερνασιονάλ τον θεωρεί θρύλο της ομάδας, παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά. Οι Βραζιλιάνοι είχαν χθες κείμενο 1.700 λέξεις γιατί τον είχαν αποκτήσει εκείνη την ημερομηνία. Υπάρχει τάση της Ιντερνασιονάλ να πετάει... τυράκι στον κόσμο. Ο Τάισον λέει συνεχώς ότι είναι καλά στη Θεσσαλονίκη, περνάει καλά, νιώθει σημαντικός. Τον αποθέωσε η Τούμπα και είναι κάτι που του αρέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ την εκπομπή: