Δάκρυσε για τον πατέρα του ο Τάισον και τραγούδησε σύνθημα του ΠΑΟΚ - Η ατάκα για το «χρυσό» γκολ στο Χαριλάου (vids)

Τάισον

i

© PrtScr

Δάκρυσε για τον πατέρα του ο Τάισον και τραγούδησε σύνθημα του ΠΑΟΚ - Η ατάκα για το «χρυσό» γκολ στο Χαριλάου (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:07 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 12.06.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, Τάισον, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τα όσα βίωσε στη φιέστα.

Ο Τάισον αποτέλεσε δίχως αμφιβολία έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ηγήθηκε της προσπάθειας του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και «δήλωσε» παρών την πιο κρίσιμη στιγμή. Ο... 36άρης έφηβος μέτρησε τρία γκολ στα τελευταία ισάριθμα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη, βάζοντας τη σφραγίδα του στο εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της ομάδας, το οποίο έκρινε τον φετινό πρωταθλητή.

Αυτήν τη στιγμή ο Τάισον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πατρίδα του, τη Βραζιλία και πριν μερικές ώρες συμμετείχε σε ένα podcast, όπου και μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του, για την οικογένειά του, αλλά και για την απώλεια του πατέρα του.

Μεταξύ άλλων, όμως, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τραγούδησε κι ένα σύνθημα, που του έμεινε χαραγμένο στη μνήμη από τη βραδιά της φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Φέτος στον ΠΑΟΚ είχαμε στόχο τον τίτλο του πρωταθλήματος και είχαμε τέσσερα ντέρμπι στο τέλος. Παίξαμε πρώτα με την ΑΕΚ και την κερδίσαμε, μετά κερδίσαμε 2-0 τον Ολυμπιακό, 4-1 τον Παναθηναϊκό και μετά είχαμε να παίξουμε με τον Άρη, στο ντέρμπι της πόλης και ήταν το παιχνίδι του τίτλου. Κάναμε το 1-0, μετά μας ισοφάρισαν. Έβαλα γκολ και μετά ήρθε η… σιωπή στο γήπεδο. Οι οπαδοί τους με έβριζαν με κάθε τρόπο… Όταν τελείωσε το παιχνίδι έφυγα τρέχοντας στα αποδυτήρια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τρελαίνονται για το ποδόσφαιρο, απλά το λατρεύουν.

Πήγαμε με το λεωφορείο στο γήπεδο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν. Φύγαμε από το γήπεδο του Άρη στις 22:30 και φτάσαμε τα μεσάνυχτα στο γήπεδό μας. Οι οπαδοί έφτιαξαν ένα τραγούδι για εμένα, με έλεγαν τρελό με την καλή έννοια. Είμαι 36 χρονών και τρέχω σαν τρελός. Όταν ήμασταν στο λεωφορείο τραγουδούσαν για εμένα και ρώτησα έναν Έλληνα συμπαίκτη μου «τι τραγουδάνε;» και είπε ότι τραγουδούν πως είμαι τρελός, αλλά είναι καλό αυτό. Τρελάθηκα! Την επόμενη ημέρα βγήκα στο δρόμο και δεν πίστευα την ευτυχία που ένιωθα. Δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στο δρόμο, βγήκαν έξω και υποκλίθηκαν σε μένα. Πόσο ισχυρό είναι το ποδόσφαιρο; Αυτό με κάνει να χαμογελάω ξανά.

Αυτός ο τίτλος ήταν τόσο τρελός. Υπήρχε κόσμος συνωστισμένος παντού, σε ταράτσες, πάνω σε πινακίδες, ήταν τρελό! Αυτός ο τίτλος ήταν ξεχωριστός, γιατί είχαν μείνει τέσσερα ντέρμπι εναντίον των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Ελλάδας και κερδίσαμε και τα τέσσερα παιχνίδια. Είναι εντυπωσιακό. Έβαλα τρία γκολ σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, τελικά είμαι τρελός!».

Δείτε την στιγμή που τραγουδάει το σύνθημα: