Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Ο Τάκης Φύσσας

i

@Intime

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Μοιρώτσος 11:00 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 10.07.2024

Ο Τάκης Φύσσας αποτελεί οριστικά παρελθόν από την εθνική Ελλάδος και πλέον είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει σε πόστο στον Παναθηναϊκό.

Οριστικά παρελθόν από την εθνική Ελλάδος αποτελεί ο Τάκης Φύσσας (όπως και ο Κώστας Κωνσταντινίδης). Η σύμβασή του με την Ελληνική Ομοσπονδία έληξε τον Ιούνιο, η νέα διοίκηση δε θα την ανανεώσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τη θέση του αθλητικού διευθυντή της εθνικής ομάδας των Ανδρών που είχε τα τελευταία χρόνια.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ωστόσο για τον Φύσσα που δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, η πορεία του σε αυτό θα συνεχιστεί. Και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη.

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 09.07.2024

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και μία από τις επιλογές που έχουν τεθεί υπόψη, είναι ο 29χρονος Αλβανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μύρτο Ουζούνι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τις αρχές Αυγούστου θα επιστρέψει και επίσημα στο τριφύλλι. Και το πόστο που θα αναλάβει θα αφορά τις ακαδημίες του συλλόγου. Επί της ουσίας ο Φύσσας θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Σάμιο, που υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής και προπονητής των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Ο Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2019 όταν και είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από τη θητεία του τόσο ως τεχνικός διευθυντής, όσο και ως επικεφαλής της ακαδημίας του «τριφυλλιού». Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο ρόλος του αυτή τη φορά να είναι αναβαθμισμένος και να «αγγίζει» και την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, λόγω της εμπειρίας του, της γνώσης του γύρω από τον σύλλογο και της μεγάλης πορείας του σε διάφορα πόστα.

Η επιστροφή του Τάκη Φύσσα γίνεται και στο πλαίσιο μιας γενικότερης αλλαγής που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό και η οποία πριν από μερικές μέρες έφερε και τον Γιώργο Τζαβέλλα στον σύλλογο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις στο οργανόγραμμα της ομάδας.