Τέλος ο Φούντας από την Τράμπζονσπορ
i

©intime

Τέλος ο Φούντας από την Τράμπζονσπορ

Γιώργος Σακελλαρίου 18:23 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 26.08.2024

Ο Ταξιάρχης Φούντας αποτελεί παρελθόν από την Τράμπζονσπορ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας, όπως αναμενόταν, αποτελεί παρεθόν για την Τράμπζονσπορ.

Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, τον οποίο δεν είχε στα πλάνα του ο τεχνικός Αμπντουλάχ Αβτσί. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το συμβόλαιο επαγγελματία ποδοσφαιριστή μεταξύ του συλλόγου μας και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή μας Ταξιάρχη Φούντα με ημερομηνία έναρξης 16.08.2023 και ημερομηνία λήξης 30.06.2025, λύθηκε κοινή συναινέσει».

Ο 29χρονος (4/9/95 ) επιθετικός, πήγε στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2023 κι ενώ έλυσε το συμβόλαιό του με την DC United. Στην Τραπεζούντα βρήκε τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη και το πρώτο διάστημα δεν πήρε πολλά ματς, αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε ρόλο και τελικά μέτρησε 35 ματς, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, όμως, φάνηκε ότι δεν θα είχε ρόλο. Τον περασμένο Γενάρη να θυμίσουμε ότι έφυγε ο Μπακασέτας για να έρθει στον Παναθηναϊκό και το ίδιο διάστημα αποχώρησε δανεικός για την Καραγκιουμρούκ ο Κουρμπέλης.

Ο Φούντας έμεινε και έπαιξε αρκετά ματς, ωστόσο, μετά τον Κουρμπέλη που έλυσε το συμβόλαιό του για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, πήρε κι αυτός σειρά...

Στρατιωτικός αναλυτής για τα ελληνοτουρκικά και τον ρόλο του... Μπακασέτα: «Βοήθησε που τον αγαπούν στην Τραπεζούντα» (vid)
SPORT+

12:08 - 24.08.2024

Στρατιωτικός αναλυτής για τα ελληνοτουρκικά και τον ρόλο του... Μπακασέτα: «Βοήθησε που τον αγαπούν στην Τραπεζούντα» (vid)

Μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ζήτημα που προέκυψε τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγιά την Σουμελά στην Τραπεζούντα, ο στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, αναφέρθηκε στη θετική επιρροή που έχει στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Μπακασέτας.

Έτσι, έλυσε το συμβόλαιό του και είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας, την οποία φέρεται ήδη να έχει βρει.

Στόχος του να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο και να κερδίσει την θέση του στην Εθνική ομάδα. Να θυμίσουμε ότι δεν είναι στους εκλεκτούς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία για το Nations League, ενώ με τον Πογέτ έβλεπε το όνομά του συχνά στις κλήσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!