Φεύγει ο Ταλιχμανίδης από τον ΠΑΟΚ

Χρήστος Ταλιχμανίδης

i

© Intime

Φεύγει ο Ταλιχμανίδης από τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:25 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 21.08.2024

Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία μεγάλωσε και ανδρώθηκε.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για τον 23χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Χρήστο Ταλιχμανίδη.

Ο Μακεδονικός σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκφράσει στον Δικέφαλο την επιθυμία του να τον κάνει δικό του και τόσο οι «ασπρόμαυροι», όσο και ο παίκτης δείχνουν θετικοί για αυτό.

Ο Ταλιχμανίδης που πέρσι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό βρίσκεται στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια από το 2013 όταν αποκτήθηκε από τον Παύλο Μελά.

Πλέον, όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα αποχαιρετήσει την ομάδα στην οποία μεγάλωσε και ανδρώθηκε.

Ως πιτσιρικάς ήταν βασικό μέλος της πρωταθλήτριας της ΕΠΣΜ Κ14 την σεζόν 2014-15, είχε κυρίαρχο ρόλο και στην πρωταθλήτρια Κ15, όπως και στην Κ17 της σεζόν 2017-18. Στα 17 του έγινε μέλος της Κ19, με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και χάρηκε δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες σεζόν στο Youth League. Στα 18 του δε, εισήχθη στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οσο για το τι έχει χαραχτεί στη μνήμη του; «Είναι όλα στο μυαλό μου, αλλά εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα», λέει ο ίδιος. Ναι, ο Χρήστος Ταλιχμανίδης και ο Χρήστος Τζόλης πανηγύρισαν μαζί εκείνο το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2014, ως μέλη της Κ12 του ΠΑΟΚ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!