Ο ενθουσιασμός της Τατιάνας Στεφανίδου όταν ο καλεσμένος της βγήκε στον αέρα με κασκόλ της ΑΕΚ (vid)
i

©glomex

Ο ενθουσιασμός της Τατιάνας Στεφανίδου όταν ο καλεσμένος της βγήκε στον αέρα με κασκόλ της ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τσιακλής • 16:48 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 14.08.2024

Η Τατιάνα Στεφανίδου ενθουσιάστηκε όταν ο καλεσμένος της στην εκπομπή «T-live» εμφανίστηκε με ένα κασκόλ της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του «Cosmos Radio» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «T-live» και προκάλεσε τον ενθουσιασμό της παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο κύριος Στέλιος Τακετζής λοιπόν βγήκε στον αέρα της εκπομπής με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε σε αυτόν και τον κ. Δημήτρη Φίλιο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. 

Ένα θέμα που δεν περιμέναμε σίγουρα να σχολιαστεί είναι οι ποδοσφαιρικές πεποιθήσεις του κ. Τακετζή. Ωστόσο ο ίδιος μας εξέπληξε και βγήκε στον αέρα με ένα κασκόλ της ΑΕΚ από πίσω του. Τότε η Τατιάνα Στεφανίδου ενθουσιάστηκε που το είδε αυτό και τον ρώτησε κατεθυείαν αν υποστηρίζει την Ένωση. «Βλέπω την ΑΕΚ πίσω! ΑΕΚαρα πρόεδρε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τακετζής απάντησε λέγοντας πως είναι μεγαλωμένος στην Κωνσταντινούπολη οπότε είναι θέμα καταγωγής και όχι επιλογής. «Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Κωνσταντινούπολη είναι σίγουρα κάτι που δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα καταγωγής». Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: