Η Ιβάνα Κνολ έκλεψε την παράσταση στον τελικό του Champions League (gallery)

Η Ιβάνα Κνολ έκλεψε την παράσταση στον τελικό του Champions League (gallery)

Sportal newsroom 13:15 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 14.08.2024

Η «πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ», Ιβάνα Κνολ, έκανε εμφάνιση - έκπληξη στον τελικό του Champions League.

Η Ιβάνα Κνολ κατάφερε να κεντρίσει όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Η φίλαθλος από την Κροατία θεωρήθηκε η «πιο σέξι οπαδός» της διοργάνωσης.

Η Ιβάνα Κνολ βρέθηκε και στον τελικό του Champions League. Η εκρηκτική μελαχρινή, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να δει από κοντά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Ιβάνα Κνολ είδε τη δημοφιλία της να εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Οι εμφανίσεις της με τα... απολύτως απαραίτητα την κατέστησαν σε ένα από τα πρόσωπα της διοργάνωσης. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε ότι θέλει να γίνει πρέσβειρα της διοργάνωσης.

Η Ιβάνα Κνολ μετράει πάνω από τρία εκατομμύρια ακολούθους στο instagram.

Το μοντέλο από την Κροατία ρωτήθηκε για το αν πλήρωσε τα εισιτήρια των αγώνων που παρακολούθησε από κοντά στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η Ιβάνα ήταν ξεκάθαρη επί τους θέματος: «Ναι παιδιά, πλήρωσα μόνη μου τα εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια της Κροατίας. Για άλλους αγώνες, για την Αγγλία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Σερβία και τον τελικό, πήρα ένα εισιτήριο από την ποδοσφαιρική ομάδα ή κάποιον άλλο. Αλλά για την Κροατία πλήρωσα για κάθε εισιτήρια».