Κοντό μαλλί και γυαλιά: Ο σεΐχης Μανσούρ εμφανίστηκε μετά από 13 χρόνια και δεν τον... αναγνωρίσαμε (pics)

Κοντό μαλλί και γυαλιά: Ο σεΐχης Μανσούρ εμφανίστηκε μετά από 13 χρόνια και δεν τον... αναγνωρίσαμε (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:55 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 14.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ, έδωσε το παρών σε επίσημο ματς των σίτιζενς» για πρώτη φορά μετά από το 2010.

Μετά από τον χαμένο τελικό της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Τσέλσι με 1-0 το 2021, αλλά έχοντας επίσης και πολλούς συνεχόμενους αποκλεισμούς στο Champions League οι «πολίτες» φέτος τα κατάφεραν. 

Αυτή τη φορά η ιστορία έμελλε να γραφτεί διαφορετικά, καθώς οι «πολίτες» το βράδυ του Σαββάτου (10/6) στο «Κεμάλ Αταρτούκ» της Κωσταντινούπολης επικράτησαν κόντρα στην Ίντερ με 1-0, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο του Champions League. 

Χρειάστηκε η αναμονή 15 χρόνων από την μέρα που ανέλαβε την ιδιοκτησία της ο Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν και μόλις επτά από τον ερχομό του Πεπ Γκουαρδιόλα για να πραγματοποιήσει το όνειρο που έκαναν πραγματικότητα οι «πολίτες». 

Μάλιστα η επιτυχία της Μάντσεστερ Σίτι συνοδεύθηκε με την επανεμφάνιση του ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν. Ωστόσο αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 52χρονος παρακολούθησε από κοντά έναν επίσημο αγώνα της Σίτι από τη μέρα που ανέλαβε τον αγγλικό συλλογο.  

Συγκεκριμένα είναι η πρώτη μετά από 13 χρόνια, όταν παρευρέθηκε στις εξέδρες του «Έντιχαντ» τον Αύγουστο του 2010 σε έναν αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ για το αγγλικό πρωτάθλημα