Πήρε θέση για τον τελικό ο Μαρινάκης: «Αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα το Conference League»

Παύλος Μαρινάκης

i

©Intime

Πήρε θέση για τον τελικό ο Μαρινάκης: «Αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα το Conference League»

Sportal newsroom 13:19 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 29.05.2024

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην «OPAP Arena».

Με πολλά θέματα να είναι ανοικτά και κυρίως εθνικά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα να κυριαρχεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης πραγματοποίησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Μεταξύ των θεμάτων, ήταν και ο τελικός του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια στην έδρα της ΑΕΚ, την «OPAP Arena» στις 29 του Μάη. Εκεί όπου Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Ξεκάθαροι στην UEFA για τον τελικό: «Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπάρχει σκέψη για Ουγγαρία»
CONFERENCE LEAGUE

20:41 - 10.05.2024

Ξεκάθαροι στην UEFA για τον τελικό: «Θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπάρχει σκέψη για Ουγγαρία»

Οι Ούγγροι είδαν ελληνικά δημοσιεύματα και... ανακάλυψαν ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού του Conference League, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την UEFA η Αθήνα θα φιλοξενήσει κανονικά το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Ο Παύλος Μαρινάκης, πήρε θέση και μίλησε για το αν υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών πως έχει τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης στην «OPAP Arena». Οπως ο ίδιος τόνισε, η ΕΛΑΣ έχει ανάψει το «πράσινο» φως, και ανέφερε μάλιστα πως δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα για την έδρα της Ένωσης.

"Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε την τιμή να ακούμε την είδηση ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον τελικό του Conference League. Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός.

Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση. Μάλιστα, η στάση της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό το λέω γι αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές.

Γιατί θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή. Μακάρι να είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, όπως επίσης τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο κι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Υπάρχει η ενημέρωση πως προχωράμε κανονικά.

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια - Σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

10:10 - 13.05.2024

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια - Σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League

Σήμερα (13/05) θα διεξαχθεί η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League».