Η Φιορεντίνα διέθεσε 4.500 εισιτήρια για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Η Φιορεντίνα διέθεσε 4.500 εισιτήρια για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:11 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:47 - 29.05.2024

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό έχει διαθέσει ήδη 4.500 εισιτήρια.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ξεσηκωθεί για τον τελικό με τη Φιορεντίνα, όμως, το ίδιο ισχύει και για τους φίλους της ιταλικής ομάδας.

Στα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι οι «βιόλα» έχουν πουλήσει ήδη 4.500 εισιτήρια. Αναλυτικά το ρεπορτάζ στην «lanazione»:

«Οι οπαδοί της Φιορεντίνα ταξιδεύουν για το ματς της χρονιάς στην Αθήνα, έστω και αν δεν λείπουν οι ταξιδιωτικές δυσκολίες. Η οργανωτική μηχανή προχωρά. Αν και δεν είμαστε σε πλήρη ταχύτητα, είμαστε σχεδόν εκεί.

Το κόστος της απευθείας πτήσης είναι πλέον σχεδόν απαγορευτικό (γύρω στα 700 ευρώ), οι οπαδοί της Φιορεντίνα προσπαθούν να δουν πως θα κινηθούν. Οι κρατήσεις τσάρτερ έχουν επίσης αποκλειστεί. Τρία είναι γεμάτα, αλλά ούτε καν σημάδι επιπλέον αεροσκάφους. Υπάρχουν κι αυτοί που οργανώνονται με το πλοίο, από Μπρίντιζι ή Ανκόνα. Στην αρχή φαινόταν περισσότερο σαν πρόκληση παρά οτιδήποτε άλλο, αλλά αρκετοί άνθρωποι το σκέφτηκαν πραγματικά.

Φτάνουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και μετά χρειάζονται άλλες τέσσερις ώρες με το λεωφορείο για να φτάσουν στην Αθήνα. Προχωρώντας στους αριθμούς, διατέθηκαν 4.500 εισιτήρια και αξίζει να διευκρινιστεί ότι κρατήθηκαν μόνο για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στο πρωτάθλημα.

Οι 49 οπαδοί του Ολυμπιακού που θα είναι σίγουρα στον τελικό του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

11:57 - 16.05.2024

Οι 49 οπαδοί του Ολυμπιακού που θα είναι σίγουρα στον τελικό του Europa Conference League

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Πέμπτης (16/05) έκανε γνωστό πως οι 49 οπαδοί που βρέθηκαν στην Τόπολα για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι (1-6) έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση στην «Opap Arena» για τον τελικό του Europa Conference League. Τι αναφέρει ακριβώς η ανακοίνωση.

Δεν είναι ασήμαντο νούμερο, ακόμα κι αν κάποιος μάλλον έχει παραιτηθεί από τα προνόμιά του σε κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο. Από σήμερα το πρωί, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας EASY μπορούν επίσης να αγοράσουν τον κωδικό (και στη συνέχεια το εισιτήριο στην ιστοσελίδα της UEFA). Και οι πωλήσεις θα επιταχυνθούν ξανά.

Υπάρχουν περίπου 9.000 εισιτήρια διαθέσιμα για τους οπαδούς της Φιορεντίνα. Όσα δεν πουληθούν θα τεθούν ξανά στην πώληση από την UEFA, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις και προβλέψεις. Όπως αναφέρθηκε, τα μεγαλύτερα προβλήματα σχετίζονται με τα ταξίδια, ειδικά από αεροπορική άποψη. Σε κάθε περίπτωση, τα κουπόνια είναι διαθέσιμα για όλους όσους αποφασίσουν να μετακομίσουν τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει τον τελικό του Europa Conference League σε γιγαντοοθόνες;
CONFERENCE LEAGUE

14:10 - 16.05.2024

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει τον τελικό του Europa Conference League σε γιγαντοοθόνες;

Σενάριο το οποίο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα δείξει ζωντανά τον τελικό του Europa Confernce League σε γιγαντοοθόνη έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν μπορεί να το κάνει.

Εν τω μεταξύ, η Φιορεντίνα προετοιμάζεται και για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, αυτό της Παρασκευής το βράδυ με τη Νάπολι που αφορά την όγδοη θέση. Θα είναι η τελευταία ευκαιρία να ενισχύσουμε την ομάδα πριν από τον τελικό. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο τελευταίος αγώνας της Curva Fiesole όπως την έχουμε συνηθίσει.

Από το επόμενο πρωτάθλημα οι φίλαθλοι θα μετακομίσουν στη Ferrovia, γιατί στη Fiesole θα γίνουν εργασίες ανακαίνισης. Αυτή τη στιγμή αναμένονται ήδη πάνω από 25.000 θεατές, αλλά ο στόχος αυτή τη φορά είναι να φτάσουμε τους 30.000».