«Τέλος» από την ΑΕΚ ο Μοχαμάντι, συνεχίζει στη Ντεμίρσπορ

«Τέλος» από την ΑΕΚ ο Μοχαμάντι, συνεχίζει στη Ντεμίρσπορ

Κώστας Τσίλης 17:47 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ έλυσε την συνεργασία της με τον Μοχαμάντι, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι και δεν επρόκειτο να ανανεωθεί

Η συζήτηση με τον Ματίας Αλμέιδα την προηγούμενη Τετάρτη στα Σπάτα, έκλεισε με την ατάκα «ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, θα δούμε», στην ερώτηση για το εάν επρόκειτο να φύγει κάποιος. Σήμερα η ΑΕΚ έλυσε το συμβόλαιο της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι. Κάτι πάντως που δεν ήταν καθόλου ξαφνικό και όχι επειδή ο Αργεντινός τεχνικός είχε αφήσει ανοιχτό το παράθυρο μιας αποχώρησης.

Το συμβόλαιο του Μοχαμάντι έληγε στο τέλος της σεζόν και ήταν ειλημμένη η απόφαση να μην ανανεωθεί. Και έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε ο Ιρανός ακραίος μπακ να αποχωρήσει ήδη από τώρα και μάλιστα έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι στην Τουρκία και την Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Πλέον η ΑΕΚ θα συνεχίσει με τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Σταύρο Πήλιο ως λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι άλλωστε κάτι που ο 23χρονος Έλληνας ακραίος μπακ, κέρδισε με τις εμφανίσεις του. Βεβαίως αυτή η εξέλιξη με την αποχώρηση του Μοχαμάντι, πυροδότησε σενάρια για απόκτηση αριστερού μπακ από την ΑΕΚ ακόμα και τώρα τον Γενάρη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει ως ενδεχόμενο. Προφανώς όσο είναι ανοιχτή η χειμερινή αγορά, πάντα είναι ανοιχτή και η χαραμάδα για οποιαδήποτε κίνηση, όπως τόνισε και ο Αλμέιδα. Αλλά αυτή την στιγμή, ο Πήλιος είναι αυτός που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλμέιδα για να αποτελέσει την εναλλακτική λύση μαζί με τον Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Μοχαμάντι: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ. Ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ), κατακτώντας μαζί της το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2023. Μιλάντ, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».