Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Διούδης, στην Πολωνία ο Καπίνο

LIVE TRANSFER CENTER Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Διούδης, στην Πολωνία ο Καπίνο

Sportal newsroom 09:00 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 20.08.2024

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

20:00 Κοντά στον Ιβάν Ίλιτς η Μαρσέιγ

16:59' Στη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο

Η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Μιέντζ Λέγκνιτσα επισημοποιήθηκε, με την πολωνική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα.

13:31' Τέλος από Παναθηναϊκό ο Διούδης

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Σωκράτης Διούδης, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, με τον 29χρονο Έλληνα κίπερ να βρίσκεται στην Πολωνία για να υπογράψει στην Ζαγκλέμπιε.

12:44' Ανακοίνωσε Κρεγκ Ντόσον η Γουλβς

12:19' Ανακοινώνεται από την Άρσεναλ ο Κίβιορ

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γιάκουμπ Κίβορ από τη Σπέτσι στην Άρσεναλ – «Όχι» του Μαρτίν Σουμπιμέντι στους «κανονιέρηδες».

11:42 Προτιμάει Άρσεναλ από Τσέλσι ο Ντέκλαν Ράις

Είναι σχεδόν βέβαιο πως το καλοκαίρι ο Ντέκλαν Ράις θα αποχωρήσει από τη Γουέστ Χαμ και παρά το ενδιαφέρον και της Τσέλσι, η Άρσεναλ είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

9:54' Απορρίπτει την πρόταση της Ντόρτμουντ και αρχίζει ο πλειστηριασμός

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να δώσουν σκληρή «μάχη» για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο ΠΑΟΚ τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ ΚίβιορΕπίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τη Φλαμένγκο για τον Ραμόν. O Διούδης περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο.