Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Με Κόντη κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Με Κόντη κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη

Μπάμπης Τσιμπίδας 01:35 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 29.05.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Φατίχ Τερίμ και αποφάσισαν να διακόψουν πρόωρα τη συνεργασία τους. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με Χρήστο Κόντη στα δύο ματς που απομένουν.

Βραχύβια αποδείχτηκε η παραμονή του Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Τούρκος προπονητής συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον Γιάννη Αλαφούζο και αφού συζήτησαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε αργά, αφού ο Τερίμ ήταν μέχρι το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί. Μόλις και ο Αλαφούζος τελείωσε με το επαγγελματικό πρόγραμμα του, βρέθηκαν και θα λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 16.05.2024

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο κόουτς κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Τερίμ αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά από 26 παιχνίδια, με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Τρεις εκ των οποίων στα τρία τελευταία ματς με ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ, που έθεσαν την ομάδα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και καταδίκασαν τον Τούρκο προπονητή στην αποπομπή.

Ο «αυτοκράτορας» είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και το καθεστώς της λύσης του, θα αποσαφηνιστεί στις επόμενες ημέρες. Το βέβαιο είναι πως ο Τερίμ θα πάρει και μία υψηλή αποζημίωση με την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φήμες για τον Χρήστο Κόντη και τα δεδομένα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 16.05.2024

Οι φήμες για τον Χρήστο Κόντη και τα δεδομένα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Το όνομα του Χρήστου Κόντη ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι χειροπιαστό. Η γνωριμία του με τους παίκτες, η δουλειά του και η παρουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη εντείνουν τα σενάρια, αλλά είναι άγνωστο τι θα πράξει ο Αλαφούζος και ο νεαρός τεχνικός.

Η προσωρινή λύση που θα καθοδηγήσει το Τριφύλλι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, είναι ο Χρήστος Κόντης. Ο οποίος δεν προσλαμβάνεται ως... ουρανοκατέβατος.

Είναι ο πλέον κατάλληλος υπηρεσιακός σε αυτό το τάιμινγκ, αφού μέχρι τα Χριστούγεννα δούλευε στον Παναθηναϊκό, ως συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επομένως, είχε καίρια συμβολή στη συγκρότηση του ρόστερ και ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο Κορωπί.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Η «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και το «φτου κι από την αρχή» για τον Παναθηναϊκό!
SPORTAL ORIGINALS

10:41 - 16.05.2024

TALKING POINTS: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Η «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και το «φτου κι από την αρχή» για τον Παναθηναϊκό!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έφεραν και ανατροπή στην κούρσα του τίτλου της Stoiximan Super League, μια στροφή πριν το φινάλε!

Επίσης, προέρχεται από την επιτυχημένη αποστολή της σωτηρίας του ΝΠΣ Βόλου, τον οποίο ανέλαβε πριν λίγο καιρό και ολοκλήρωσε τη συνεργασία του το περασμένο Σάββατο. Άρα, ο Κόντης έρχεται στους «πράσινους» και με αυτοπεποίθηση, για να λειτουργήσει σαν... κασκαντέρ.

Ο Κόντης αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να προπονήσει τους παίκτες και να καθορίσει τη στρατηγική του για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Στο πολύ σύντομο χρόνο που έχει, πρέπει να ανορθώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να διορθώσει ότι μπορεί, εν όψει της μάχης για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής.