Τεν Χαχ: «Δεν βοηθάει ότι παίζουμε με τραυματισμούς σχεδόν κάθε εβδομάδα»

Τεν Χαχ

i

© PrtScr

Τεν Χαχ: «Δεν βοηθάει ότι παίζουμε με τραυματισμούς σχεδόν κάθε εβδομάδα»

Δημήτρης Χούπης 10:19 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 14.08.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ στάθηκε στους τραυματισμούς που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγοντας πως δεν βοηθάει την ομάδα το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα παίζει με διαφορετική ενδεκάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε το 2023 με ακόμα μία ήττα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να γνωρίσουν την ήττα και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1 στο City Ground με αποτέλεσμα να πέσουν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ στάθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή χρονιά. Ο Ολλανδός προπονητής σχολίασε πως δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα όταν κάθε εβδομάδα παίζει με διαφορετική ενδεκάδα. Τόνισε δε πως οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. 

«Οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Δεν έχουμε παίξει με την ίδια ομάδα σε συνεχόμενα παιχνίδια. Έπρεπε να αλλάξουμε ξανά, έτσι πρέπει να αλλάξουμε ξανά την ομάδα μας. Αυτό δεν βοηθάει και δεν υποστηρίζει τη ρουτίνα μας, έτσι εξηγείται γιατί είσαι τόσο ασυνεπής», ήταν τα λόγια του. 

Οροφή που στάζει, στενά καθίσματα και η ολική ανακαίνιση που καλείται να κάνει ο Ράτκλιφ στο «Ολντ Τράφορντ»
PREMIER LEAGUE

15:30 - 25.12.2023

Οροφή που στάζει, στενά καθίσματα και η ολική ανακαίνιση που καλείται να κάνει ο Ράτκλιφ στο «Ολντ Τράφορντ»

Πολλά είναι τα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, με σημαντικότερο όλων το πώς θα κάνει το «Ολντ Τράφορντ» να μοιάζει ξανά με θέατρο των ονείρων.

Στο πρώτο μισό της σεζόν οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν αρκετά ασταθείς. Είχαν εννέα ήττες και μόλις μία παραπάνω νίκη. Ενώ η μόνη ισοπαλία που είχαν ήταν απέναντι στη Λίβερπουλ στο Anfield. Στο Champions League μάλιστα τερμάτισαν τελευταίοι σε όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι. Ευθύνη γι' αυτό είχαν και οι τραυματισμοί αφού συνεχώς είχαν έναν ή περισσότερους απόντες.