Τεν Χαχ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Μαγκουάιρ στην ομάδα μας»

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Τεν Χαχ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Μαγκουάιρ στην ομάδα μας»

Κώστας Τσιακλής • 11:44 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.08.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ, δήλωσε πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ χαρούμενοι που έχουν τον Χάρι Μαγκουάιρ στη διάθεση τους.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε για τον Χάρι Μαγκουάιρ λίγες μέρες μετά την απόφαση του να τον αφαιρέσει από αρχηγό και δήλωσε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πολύ χαρούμενοι που τον έχουν στην ομάδα τους. Παράλληλα κάλεσε τον Άγγλο να παλέψει για τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Εδώ και αρκετό καιρό γινόταν λόγος για τον αν ο Χάρι Μαγκουάιρ άξιζε να βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα να είναι και ο αρχηγός της. Η έλευση του Έρικ Τεν Χαχ στο «Όλντ Τράφορντ» άλλαξε τα δεδομένα αφού αρχικά έβγαλε τον Άγγλο αμυντικό από την ενδεκάδα και στη συνέχεια του πήρε και το περιβραχιόνιο.

«Ολοι μπορούν να καταλάβουν την απογοήτευση...»

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για τον Χάρι Μαγκουάιρ και παρά την απόφαση του τον χαρακτήρισε ως ένα σημαντικό παίκτη και για αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ χαρούμενοι που τον έχουν στην ομάδα τους. Παράλληλα αναφέρθηκε στην αντίδραση του Άγγλου που αφαιρέθηκε από αρχηγός και τον κάλεσε να παλέψει για τη θέση του στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα ο Έρικ Τεν Χαχ είπε τα εξής: «Νομίζω ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι για έναν παίκτη είναι απογοήτευση, αλλά μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά για την ομάδα και για τον Χάρι. Είναι σημαντικός παίκτης, χρειαζόμαστε τουλάχιστον τέσσερα σέντερ μπακ, όπως είδατε την περασμένη σεζόν, παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Χάρι στην ομάδα μας.

Είναι λιγότερη ευθύνη από αυτή την προοπτική, χρειαζόμαστε περισσότερους από 11 παίκτες, χρειαζόμαστε αυτόν τον ανταγωνισμό για να μπορέσει να αγωνιστεί στην ομάδα, έχει δυνατότητες, είναι στο χέρι του να πάρει τη θέση του. Τώρα μπορούμε να εστιάσουμε περισσότερο στον ρόλο του, αλλά ο σέντερ μπακ πρέπει να επικοινωνεί, να οργανώνει, είναι ένας μεγάλος τομέας όπου πρέπει να παίξεις ως κεντρικός χαφ, πρέπει να αναλάβεις δράση».