Τρομερή ατάκα από Τεν Χαχ μετά την «τριάρα» από Λίβερπουλ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»

Ερικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Τρομερή ατάκα από Τεν Χαχ μετά την «τριάρα» από Λίβερπουλ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»

Κώστας Τόπας 09:32 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 02.09.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ τα έβαλε με τους δημοσιογράφους μετά την «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν είναι... μάγος για να κάνει θαύματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ έκανε... παρέλαση στο «Ολντ Τράφορντ» επικρατώντας 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ ήθελε να ανακάμψει μετά την ήττα από την Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφερε απέναντι στους «Reds», στην πρώτη επίσκεψη του Άρνε Σλοτ στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά παρουσίασε και μία τραγική αγωνιστική εικόνα.

Παρά τις αλλαγές το καλοκαίρι, η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να υποφέρει από τα ίδια προβλήματα υπό τον Έρικ Τεν Χαχ και ορισμένοι οπαδοί χάνουν ήδη την υπομονή τους δύο παιχνίδια μετά.

Στην Αγγλία τόσο οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» όσο και τα Μέσα ρίχνουν το φταίξιμο στον Ολλανδό προπονητή, κατακρίνοντας τις επιλογές του. Στις εφημερίδες, μονοπωλεί η ατάκα «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ», που ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Τεν Χαχ την στιγμή που υπάρχει και η ανάλογη αποθέωση στον Άρνε Σλοτ, για όσα έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ.

«Δεν θέλω να μιλήσω για θετικά σήμερα. Υπάρχουν μερικά. Αλλά πρέπει να πάρουμε αυτή την ήττα. Πονάει για εμάς, ειδικά για τους οπαδούς μας, πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κάνουμε κομπλιμέντα στη Λίβερπουλ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.

«Δεν είναι ότι είμαι ο Χάρι Πότερ και πρέπει να το αναγνωρίσετε αυτό. Είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι στη σεζόν, πρέπει να φτιάξουμε μια νέα ομάδα και το έχω εξηγήσει τόσες φορές τώρα. Θα φτιάξουμε αυτή τη νέα ομάδα. Έχουμε νεαρούς παίκτες και παίκτες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στη σεζόν, είχαμε δύο ή τρεις παίκτες που έπαιζαν τους πρώτους 90 της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τεν Χαχ στο παρελθόν έχει οδηγήσει σε ορισμένες επιτυχίες τους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας κερδίσει το League Cup το 2022/23 και το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!