Τεν Χαχ: «Να απολυθώ; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα»

Ο Έρικ Τεν Χαχ - Φωτ. IMAGO

Τεν Χαχ: «Να απολυθώ; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα»

Κώστας Τόπας 09:32 - 30.09.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να απολύεται από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη νέα ήττα στην Premier League, αυτή τη φορά από την Τότεναμ, με 3-0.

Η Τότεναμ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των δέκα παικτών, καθώς σημείωσε μια άνετη νίκη με 3-0 επί των γηπεδούχων την Κυριακή (29/09) στην Premier League. Ο Μπρέναν Τζόνσον έδωσε από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του πριν αποβληθεί ο Μπρούνο Φερνάντες και οι Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Ντομινίκ Σολάνκε διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα τους.

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» ήταν φανερά απογοητευμένοι μετά από μια ακόμη θλιβερή ήττα τη σεζόν 2023-24, καθώς αρκετοί από αυτούς εξέδωσαν την απογοήτευσή τους στα social media εναντίον του προπονητή και ζήτησαν την άμεση απόλυση του Ολλανδού.

Ο 54χρονος τεχνικός, ωστόσο, επέμεινε ότι ο όμιλος INEOS των ιδιοκτητών του συλλόγου είναι ακόμα στο πλευρό του, ενώ διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι είναι κοντά στην απόλυση.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, ο πρώην προπονητής του Άγιαξ είπε στους δημοσιογράφους: «Όλοι μαζί πήραμε αυτή την απόφαση να μείνουμε μαζί, ως ιδιοκτησία, ως ηγετική ομάδα το καλοκαίρι. Επίσης, πήραμε την απόφαση από μια σαφή αναθεώρηση τι έχουμε να βελτιωθούμε και πώς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα, αλλά ξέραμε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Είμαστε όλοι εκεί στην ίδια σελίδα, στο ίδιο σκάφος - εγώ, οι παίκτες, η ηγεσία».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στη δράση το βράδυ της Πέμπτη (03/10), καθώς θα αντιμετωπίσει την Πόρτο σε μια αναμέτρηση του Europa League. O σύλλογος του Μάντσεστερ, ο οποίος είναι πλέον χωρίς νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις, θα στρέψει την προσοχή του σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει η Premier League εκτός έδρας στην Άστον Βίλα, την επόμενη αγωνιστική.