Ολική ανατροπή: Ο Τεν Χαχ αποκάλυψε τι του είπαν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του

Έρικ Τεν Χαχ

Ολική ανατροπή: Ο Τεν Χαχ αποκάλυψε τι του είπαν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του

Κώστας Τόπας 10:20 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 29.05.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ αποκάλυψε τι του είπαν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του εν μέσω ισχυρισμών ότι θα απολυθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε μια δύσκολη δεύτερη σεζόν υπό τον Τεν Χαχ, τερματίζοντας όγδοη στην Premier League, όπου είναι και η χειρότερη κατάταξη στο πρωτάθλημα στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» από το 1990.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατρέχει πραγματικό κίνδυνο να αποτύχει πλήρως φέτος, καθώς σε περίπτωση που δεν επικρατήσει της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο (25/05, 17:00), δεν θα προκριθεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί την παραμονή του αγώνα, ο Τεν Χαχ θα απολυθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας. Ο «Guardian» ισχυρίζεται ότι η Γιουνάιτεντ έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με πέντε παίκτες με πιθανούς αντικαταστάτες του Ολλανδού.

Εάν ο Τεν Χαχ απολυθεί, θα είναι η πιο σημαντική κίνηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ από τότε που η εταιρεία του INEOS αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο στη Γιουνάιτεντ και ανέλαβε τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών λειτουργιών του συλλόγου νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Αλλά σε μια εκρηκτική συνέντευξη στην ολλανδική εκπομπή «Voetbal International», στην οποία απάντησε τους επικριτές της Γιουνάιτεντ και τους «λεγόμενους ειδικούς» στα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, ο Τεν Χαχ ισχυρίστηκε ότι πρόκειται να παραμείνει προπονητής στο «Ολντ Τράφορντ» την επόμενη σεζόν.

«Είπαν ότι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα και ότι θέλουν να ξαναχτίσουν μαζί μου. Αυτό μου είπαν ευθέως», είπε ο Τεν Χαχ

Αποκάλυψε επίσης ότι η INEOS σχεδιάζει να «ρίξει» το Κάρινγκτον και να χτίσει μια εντελώς νέα προπονητική βάση προηγμένης τεχνολογίας για τη Γιουνάιτεντ ως μέρος των σχεδίων τους να μεταμορφώσουν τον σύλλογο.

«Η INEOS θα αλλάξει τα πράγματα στον σύλλογο και ορισμένα έργα έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Κάρινγκτον θα καταστραφεί ολοσχερώς, θα έρθει ένα νέο γήπεδο προπονητικού», πρόσθεσε.

Ο Τεν Χαχ παραδέχτηκε ότι αυτή τη σεζόν ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, αλλά ήλπιζε να τελειώσει τη σεζόν σε υψηλό επίπεδο απέναντι στη Σίτι.

«Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος. Ήταν κακή χρονιά. Ήταν χάλια. Αλλά παρ' όλα αυτά, θα παίξουμε έναν τελικό Κυπέλλου Αγγλίας», πρόσθεσε.

Ο Ονάνα για τα προβλήματα ψυχικής του υγείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μπουμ! Όλα καταρρέουν»
PREMIER LEAGUE

09:56 - 25.05.2024

Ο Ονάνα για τα προβλήματα ψυχικής του υγείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μπουμ! Όλα καταρρέουν»

Ο Αντρέ Ονάνα μίλησε για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και για το πώς έχει βιώσει την όλη κριτική που έχει δεχθεί από τη μέρα που εντάχθηκε στους «κόκκινους διαβόλους».

Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ο Τεν Χαχ παραμείνει τελικά και τη νέα χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ» ή θα δει την πόρτα της εξόδου μετά τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.