Με την πλάτη στον τοίχο ο Τεν Χαχ: Ορατή η απόλυσή του αν δεν νικήσει τη Σαουθάμπτον

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Με την πλάτη στον τοίχο ο Τεν Χαχ: Ορατή η απόλυσή του αν δεν νικήσει τη Σαουθάμπτον

Κώστας Τόπας 15:01 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 12.09.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ φαίνεται πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να επικρατήσει της Σαουθάμπτον αυτή την αγωνιστική, τότε δεν αποκλείεται ο Ολλανδός τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να απολύσει τον Έρικ τεν Χαχ εάν η ομάδα χάσει από τη Σαουθάμπτον το Σάββατο (14/09, 14:30), σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Standard».

Ο Τεν Χαχ ανταμείφθηκε με νέο συμβόλαιο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας την περασμένη σεζόν, παρά το γεγονός ότι είχε την επίβλεψη μιας από τις χειρότερες σεζόν της Premier League στην ιστορία του συλλόγου.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, με τη Γιουνάιτεντ να πετάει στα σκουπίδια τη νίκη της με 1-0 επί της Φούλαμ, πριν ηττηθεί από την Μπράιτον και ταπεινωθεί εντός έδρας από τη Λίβερπουλ με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Γιουνάιτεντ επιστρέφει στη δράση της Premier League στη Σαουθάμπτον, η οποία έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και ο πρώην επιθετικός, Λουίς Σαχά πιστεύει ότι η θέση του Τεν Χαχ θα γινόταν αβάσταχτη αν δεν ήταν ο εγκέφαλος της νίκης στη νότια ακτή.

Ερωτηθείς εάν ο Τεν Χαχ θα μπορούσε να απολυθεί με ήττα στη Σαουθάμπτον, ο Σάχα είπε στην Betfred: «Νομίζω ότι ναι. Απέναντι στη Λίβερπουλ, το θέμα ήταν η απόδοση και όχι μόνο το αποτέλεσμα, οπότε ο Έρικ είναι υπό πίεση επειδή η ομάδα δεν παίζει καλά.

Δεν υπήρχαν ενδείξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι τα πράγματα επρόκειτο να διορθωθούν. Το Σάββατο, εάν η Σαουθάμπτον καταφέρει να κυριαρχήσει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ίδιο τρόπο που κυριάρχησε η Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα, τότε η κατάσταση θα ήταν απαράδεκτη για τον Έρικ τεν Χαχ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαχά.