Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)

Κώστας Τόπας 15:37 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 02.09.2024

Δεν άρεσε στον Έρικ Τεν Χαχ μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγει εκτός εαυτού στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και πάλι σε κατηφόρα. Αφού τελείωσε την προηγούμενη σεζόν με χαρά, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στον μεγαλύτερο αντίπαλο σας, τη Μάντσεστερ Σίτι, η έναρξη της νέας σεζόν είναι για άλλη μια φορά καταστροφή για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ. Ήττα στο Community Shield απέναντι στους Πολίτες και σήμερα μετράει μόλις μία νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Premier League.

Επιπλέον, η οδυνηρή και συντριπτική ήττα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ έχει ήδη σημάνει όλους τους συναγερμούς. Η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» ήταν πολύ κατώτερη από τον αντίπαλό της και είχε μια στάση που δεν ταίριαζε με έναν αγώνα τέτοιου μεγέθους. Και αυτό είναι που ο κόσμος του «Ολντ Τράφορντ» φρόντισε να δείξει με αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ εξαγριώθηκαν με την χειρονομία του Άρνολντ μετά την «τριάρα» από τη Λίβερπουλ (vid)
PREMIER LEAGUE

14:25 - 02.09.2024

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ εξαγριώθηκαν με την χειρονομία του Άρνολντ μετά την «τριάρα» από τη Λίβερπουλ (vid)

Μετά την μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ τα έβαλε με τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».

Ένας από αυτούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών ήταν ο προπονητής Έρικ Τεν Χαχ, αφού η απόφασή του να απομακρύνει τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο από το γήπεδο και να αφήσει τον Μάρκους Ράσφορντ δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το παιχνίδι, όταν ο Ολλανδός τεχνικός είχε μια μικρή διαμάχη με δημοσιογράφο. Αφού ρωτήθηκε αν το πρόβλημα της ομάδας ήταν οι παίκτες ή οι μέθοδοι προπόνησής τους, ο Έρικ τεν Χαχ ανέβασε τους τόνους: «Τι θέλεις να μου πεις; Πες μου, ίσως μπορείς να μου εξηγήσεις τι λάθη κάνουμε συνήθως;».

Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής δεν σταμάτησε εκεί και αφού άκουσε την απάντηση του δημοσιογράφου, ο Τεν Χαχ απάντησε ξανά. «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τρόπαια όπως κάναμε και να κερδίσουμε μεγάλους αντιπάλους. Νομίζω ότι κερδίσαμε, μετά τη Σίτι, τα περισσότερα τρόπαια στο αγγλικό ποδόσφαιρο, οπότε λυπάμαι για εσάς», κατέληξε ο Τεν Χαχ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!