Τεν Χαχ για Κέιν: «Θέλαμε να τον υπογράψουμε το περασμένο καλοκαίρι»

Έρικ Τεν Χαχ

i

© PrtScr

Τεν Χαχ για Κέιν: «Θέλαμε να τον υπογράψουμε το περασμένο καλοκαίρι»

Δημήτρης Χούπης 12:34 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 29.05.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ επιβεβαίωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να κινηθεί για τον Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι, πριν καταλήξουν στον Ράσμους Χόιλουντ.

Τον θαυμασμό του για τον Χάρι Κέιν, αλλά και το ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει έδειξε ο Έρικ Τεν Χαχ. Ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στο Sky Sports μίλησε για τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελικά όμως ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κάνει τρομερή χρονιά και βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό του Champions League.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» λοιπόν μιλώντας για τον 30χρονο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που είχε δείξει η ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι, δείχνοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

«Ξέρεις ότι ο Κέιν θα σου δώσει τριάντα γκολ. Είναι ένας επιθετικός που το έχει ήδη αποδείξει, για τον οποίο μάλιστα θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

Έπειτα αναφέρθηκε στον Ράσμους Χόιλουντ, τον οποίο απέκτησε τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας ο Δανός μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει κι αυτός να βάζει τριάντα γκολ αφού είναι μεγάλο ταλέντο. «Κάπως έτσι πήγαμε για τον Χόιλουντ. Είναι μεγάλο ταλέντο. Θα φτάσει κι αυτός στα τριάντα γκολ, αλλά χρειάζεται χρόνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Χόιλουντ με την ομάδα του Μάντσεστερ έχει βρει δίχτυα 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ από την άλλη ο Κέιν με τους Βαυαρούς έχει σκοράρει 43 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.