Ο Τερ Στέγκεν έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο με αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν αποχωρεί από το γήπεδο με αναπηρικό αμαξίδιο

Ο Τερ Στέγκεν έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο με αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Κώστας Τόπας 13:06 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 23.09.2024

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ αποχώρησε από το γήπεδο με αναπηρικό αμαξίδιο για το νοσοκομείο.

Η Μπαρτσελόνα περιμένει με αγωνία νέα για τον τραυματισμό στο γόνατο του Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν , αφού ο Γερμανός τερματοφύλακας αποχώρησε αναγκαστικά λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος που αντιμέτωπιζε, κόντρα στη Βιγιαρεάλ το βράδυ της Κυριακής (22/09). Ο έμπειρος τερματοφύλακας αμέσως έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας, με τους συμπαίκτες του να κάνουν αμέσως νόημα για να μπουν οι γιατροί στον αγωνιστικό χώρο.

Το ιατρικό επιτελείο με τη σειρά του φώναξε κατευθείαν φορείο και ο Τερ Στέγκεν, αποχώρησε από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια.

Η Μπαρτσελόνα κοιτάει Έλληνα τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Τερ Στέγκεν!
LA LIGA

10:09 - 23.09.2024

Η Μπαρτσελόνα κοιτάει Έλληνα τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Τερ Στέγκεν!

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση ενός Έλληνα κίπερ για να καλύψει το κενό του Γερμανού πορτιέρε κάτω από τα γκολπόστ.

Μια πλήρης ρήξη του περιστροφικού τένοντα του γόνατος θα τον κρατούσε εκτός για επτά έως οκτώ μήνες, κάτι που θα τον έβλεπε εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Απριλίου ή το νωρίτερο Μάιο. Ο Γερμανός κίπερ είχε προβλήματα με το γόνατο στο παρελθόν, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις το 2020 και ένας από τους χειρουργούς που τον χειρούργησαν στο παρελθόν εξήγησε ότι ήταν «πολύ πιο σοβαρό από πριν».

Ο τραυματισμός του Γερμανού κίπερ είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα κι εν αναμονή της επιβεβαίωσης της έκτασης του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο, οι Καταλανοί ξεσκονίζουν ήδη περιπτώσεις ελεύθερων γκολκίπερ. Μία από αυτές είναι κι αυτή του Έλληνα κίπερ, Κώστα Λάμπρου, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έλυσε τη συνεργασία του με τη Φέγενορντ, με την οποία κατέγραψε 19 συμμετοχές την περυσινή σεζόν.

Οσον αφορά τον Τερ Στέγκεν, ο Γερμανός κίπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του αγώνα και έφυγε το ίδιο βράδυ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν ταξιδέψει πίσω στη Βαρκελώνη. Είναι πιθανό να χειρουργηθεί σύντομα εάν οι εξετάσεις δείξουν ότι ο περιστροφικός τένοντας έχει σχιστεί.

Η καταλανική ομάδα μετά βίας θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα στη La Liga, αλλά οι τραυματισμοί του Μαρκ Μπερνάλ και τώρα του Τερ Στέγκεν άφησαν μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά την μάχη προς την κατάκτηση του του τίτλου. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα γίνει ξεκάθαρο αν μπορούν ή θα αντιμετωπίσουν αυτές τις απουσίες στη μεταγραφική αγορά, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι «μπλαουγκράνα» είναι πιθανό να αισθανθούν την απουσία των παικτών της που βρίσκονται από τώρα στα «πιτς».