Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Τερ Στέγκεν: Ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και τέλος η σεζόν!

Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Τερ Στέγκεν - Φωτ. IMAGO

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Τερ Στέγκεν: Ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και τέλος η σεζόν!

Κώστας Τόπας 13:55 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 23.09.2024

Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο γόνατο για τον Μαρκ Τερ Στέγκεν, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Γερμανός κίπερ της Μπαρτσελόνα υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα κι έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν υπέστη φρικτό τραυματισμό στο γόνατο το βράδυ της Κυριακής (22/09) κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αμέσως έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας, με τους συμπαίκτες του να κάνουν αμέσως νόημα για να μπουν οι γιατροί στον αγωνιστικό χώρο.

Το ιατρικό επιτελείο με τη σειρά του φώναξε κατευθείαν φορείο και ο Τερ Στέγκεν, αποχώρησε από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια. Μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» ήταν σε αναμμένα κάρβουνα.

Τελικά, τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα τόσο για τη Μπαρτσελόνα όσο και για τον Γερμανό κίπερ. Κι αυτό διότι επιβεβαιώθηκε ότι ο Τερ Στέγκεν υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί γόνατο και το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο Μαρκ τερ Στέγκεν έχει πλήρη ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του γόνατο. Σήμερα το απόγευμα θα υποβληθεί σε χειρουργική θεραπεία. Στο τέλος της παρέμβασης θα δοθεί νέα ιατρική έκθεση», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Ως εκ τούτου, ενώ περιμένει ο σύλλογος να επιβεβαιώσει το χρόνο που θα μείνει εκτός μετά την επέμβαση, ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες κι έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, μιας και η La Liga ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου, όταν ο Τερ Στέγκεν δηλαδή θα μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ο Τερ Στέγκεν βάζει τέλος σε αυτή την σεζόν αφού δέχθηκε πέντε γκολ στη La Liga και δύο στο Champions League . Πλέον ο Γερμανός έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ενόψει της νέας σεζόν.