Τερατσιάνο: «Στο Ολυμπιακός - Φιορεντίνα δεν υπάρχει φαβορί, αυτό είναι το δυνατό μας σημείο»

Πιέτρο Τερατσάνο

i

© PrtScr

Τερατσιάνο: «Στο Ολυμπιακός - Φιορεντίνα δεν υπάρχει φαβορί, αυτό είναι το δυνατό μας σημείο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:32 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.05.2024

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσιάνο, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί στον επερχόμενο τελικό του Conference League.

Ο φετινός τελικός του UEFA Conference League πλησιάζει και οι προετοιμασίες των δύο ομάδων έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν στο χορτάρι της Opap Arena (29/5, 22:00), με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του μετά την πρόσφατη αναμέτρηση απέναντι στη Νάπολι, ο τερματοφύλακας των «Βιόλα», Πιέτρο Τερατσιάνο, αναφέρθηκε στους Πειραιώτες κι επισήμανε πως δεν θα υπάρχει κάποιο φαβορί στη «μονομαχία» της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν τη Φιορεντίνα»
CONFERENCE LEAGUE

20:12 - 17.05.2024

«Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν τη Φιορεντίνα»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν κάποιες φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο για προσπάθεια των φίλων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να... στηρίξουν τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι ο τελικός είναι ένας θεμελιώδης αγώνας, θέλουμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της Φλωρεντίας. Ως στιλ παιχνιδιού, θέλουμε πάντα να δημιουργούμε, ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο. Η Φιορεντίνα έχει πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα. Η προσοχή ωστόσο πρέπει να είναι μεγάλη, διότι σε έναν τελικό δεν μπορούμε να επιτρέψουμε λάθη. Θα αντιμετωπίσουμε έναν άξιο αντίπαλο, ξέρουμε ότι όλοι οι τελικοί είναι δύσκολοι, δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα».

Ιταλιάνο: «Η συγκέντρωσή μας είναι στην Κάλιαρι, μετά θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό»

Μετά τις δηλώσεις του Τερατσιάνο, ακολούθησαν κι αυτές του Βιντσέντζο Ιταλιάνο. Ο προπονητής της Φιορεντίνα μίλησε για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως η συγκέντρωση της ομάδας θα είναι πρώτα στην Κάλιαρι για το πρωτάθλημα και μετά στο Conference League.

«Επιτάσσεται» το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους VIP του Europa Conference League - Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:19 - 17.05.2024

«Επιτάσσεται» το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους VIP του Europa Conference League - Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη

Τα περιστατικά από τους VIP του τελικού του Europa Conference League θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως έγινε γνωστό μέσω εγγράφου. Στην κριτική απάντησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η συγκέντρωσή μας ήταν στην Νάπολι, που θέλαμε να την κρατήσουμε πίσω μας. Τώρα θα είναι στην Κάλιαρι, μετά στον Ολυμπιακό και στην Αταλάντα. Στο τέλος θα συνοψίσουμε αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια. Την περασμένη χρονιά κάλεσε την Φιορεντίνα, η οποία δεν του επέτρεψε να επικοινωνήσει μαζί μου. Έκανε πίσω. Συμπεριφέρθηκε σαν κύριος και ο σεβασμός μου γι' αυτόν αυξήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.