Ετοιμάζεται για το «comeback» ο Τερίμ -  Σε ποια ομάδα είναι κοντά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Ετοιμάζεται για το «comeback» ο Τερίμ - Σε ποια ομάδα είναι κοντά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού

Κώστας Τόπας 15:13 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 03.09.2024

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Τον Μάιο του 2024, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Φατίχ Τερίμ. Η «πράσινη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον 69χρονο τεχνικό για την προσφορά του και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε από το «τριφύλλι» μετά από έξι μήνες παρουσίας. Ο Τούρκος προπονητής σε 26 ματς που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού είχε ως απολογισμό 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, καθώς και μια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Εκτοτε, ο Τερίμ δεν έκατσε ξανά σε πάγκο άλλης ομάδας. Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο Τούρκος κόουτς ετοιμάζεται για το «comeback» σε τεχνική ηγεσία της ομάδας. Συγκεκριμένα, το «ajansspor» αποκαλύπτει ότι ο Τερίμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα για να αναλάβει τα ηνία της.

Οπως τονίζεται, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα και ο Φατίχ Τερίμ, που συνεργάστηκαν στη Φιορεντίνα και στη Μίλαν και διατηρούν ακόμη στενές σχέσεις, συναντήθηκαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπενφίκα παραμένει χωρίς προπονητή εδώ και λίγες ημέρες, μετά την αποχώρηση του Ρότζερ Σμιντ το περασμένο Σαββατοκύριακο, εξαιτίας μιας σειράς αρνητικών αποτελεσμάτων. Οι διοικούντες τον πορτογαλικό σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση ενός νέου τεχνικού και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Φατίχ Τερίμ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!