Διάψευση σε... 40 μέρες: Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε προβλέψει πως ο γιος του δε θα χάσει από τον Παναθηναϊκό

Λουτσέσκου - Τερίμ

i

© Intime

Διάψευση σε... 40 μέρες: Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε προβλέψει πως ο γιος του δε θα χάσει από τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:52 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 14.08.2024

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έδειξε εμπιστοσύνη στον γιο του και δήλωσε πως δεν θα χάσει από τον Φατίχ Τερίμ, ωστόσο έπεσε... έξω μέσα σε 40 μέρες.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο διπλό στην Τούμπα κι έγινε το αφεντικό για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!

Με σκόρερ τον Σπόραρ, το «τριφύλλι» επικράτησε του ΠΑΟΚ (0-1) και πλέον καλείται στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (21/2) στη Λεωφόρο να υπερασπιστεί αυτό το σημαντικό προβάδισμα. 

Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα έφερε και τη διάψευση του πατέρα του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα. 

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την έλευση του Τούρκου τεχνικού στην Ελλάδα με σκοπό να αναλάβει ο ίδιος τον Παναθηναϊκό, ο πολύπειρος Ρουμάνος κόουτς έδειξε εμπιστοσύνη στον γιο του και δήλωσε πως δεν θα χάσει από τον Φατίχ Τερίμ.

Λίγες εβδομάδες μετά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Λουτσέσκου και μένει να δούμε τι θα γράψει το κοντέρ στα επόμενα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου: 

«Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας κι οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος του Τερίμ τώρα είναι ο γιος μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιο ματς κόντρα στον Τερίμ».

Ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αντιμετωπίσει τον Τερίμ τη σεζόν 2002/03, όταν κι οδήγησε την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία έναντι της Γαλατάσαραϊ.