Ο Τερίμ θυμήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA λίγες ώρες μετά τη φυγή από τον Παναθηναϊκό

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Ο Τερίμ θυμήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA λίγες ώρες μετά τη φυγή από τον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:05 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:32 - 29.05.2024

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ μοιράστηκε στα social media μία φωτογραφία από την κατάκτηση του UEFA Cup με τη Γαλατασαράι,

Το πέρασμα του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά σύντομο. Ο ίδιος δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και έτσι μετά από σχεδόν πέντε μήνες αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο, ο οποίος και ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή.

Ο 70χρονος, λίγες ώρες μετά τη φυγή του από τους «πράσινους», θυμήθηκε μία ιστορική στιγμή στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης, ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, το 2000, με τη Γαλατασαράι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από εκείνη τη στιγμή.

Ο Κόντης έρχεται για να μείνει - Το story με Ατρόμητο και Γιοβάνοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:38 - 17.05.2024

Ο Κόντης έρχεται για να μείνει - Το story με Ατρόμητο και Γιοβάνοβιτς

Ο Χρήστος Κόντης αμφιταλαντεύτηκε αρκετά πριν απαντήσει «ναι» στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για υπηρεσιακός στον Παναθηναϊκό, ενώ έλαβε ένα έξτρα κίνητρο για να βάλει προσωρινά στην άκρη τις φιλοδοξίες του για να δουλέψει ως head coach.

«Πριν από 24 χρόνια και σαν σήμερα, γράφτηκε η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου. Αυτή ήρθε με ένα κύπελλο στην Κοπεγχάγη. Δεν αρκεστήκαμε απλά στο να θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο UEFA. Ξέραμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλαμε με παιχνίδια και σκορ που γράφτηκαν στην ιστορία. Χαιρετισμούς σε όσους θυσίασαν την καρδιά τους και όσους δεν θα το ξεχάσουν ποτέ...», ανέφερε ο Τερίμ στο ποστάρισμά του.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα (17/5), ο Τούρκος τεχνικός έκανε ανάρτηση και για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα σε αυτή ανέφερε ότι:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλες μας τις δυνάμεις, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζήσουν μια χαρά που δυστυχώς τους έλειψε για 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση, πάνω στην οποία είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη σεζόν 2024-2025 δεν ήταν ευθυγραμμισμένα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

«Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν τη Φιορεντίνα»
CONFERENCE LEAGUE

20:12 - 17.05.2024

«Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν τη Φιορεντίνα»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν κάποιες φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο για προσπάθεια των φίλων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να... στηρίξουν τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που μας αγκάλιασαν τους έξι μήνες που περάσαμε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το επιτελείο του συλλόγου και επίσης είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ, που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της την ομάδα και σε μένα σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι ειλικρινά στον Παναθηναϊκό ένα επιτυχημένο μέλλον».