Τερζής: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει καλή δουλειά ο προπονητής»
i

Τερζής / ©intime

Τερζής: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει καλή δουλειά ο προπονητής»

Sportal newsroom 22:39 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 20.08.2024

Ο Άρης κέρδισε εύκολα τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Αποστόλης Τερζής, μίλησε για την ανάγκη που είχε η ομάδα του να πάρει τη νίκη, ενώ εκθείασε και τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Άρης πέρασε από την Κρήτη, κερδίζοντας τον ΟΦΗ 3-0 για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να «κλειδώνει» την εξάδα. Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Αποστόλης Τερζής, έκανε αναφορά στην ανάγκη, που είχε η ομάδα του για αυτή τη νίκη, ενώ εκθείασε και τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Το είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, μετά τις τέσσερις ήττες. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί. Κάναμε ίσως το καλύτερό μας πρώτο ημίχρονο αυτή τη σεζόν! Στο δεύτερο κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε το σκορ. Προχωράμε για να εξασφαλίσουμε τον στόχο που μας απέμεινε. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα. Τους παρακολουθήσαμε αρκετά. Κάνει καλή δουλειά ο προπονητής. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Στο πρώτο μέρος εφαρμόσαμε στο 100% όσα σχεδιάσαμε».