Τετ α τετ Αλμέιδα με Μπρινιόλι

Τετ α τετ Αλμέιδα με Μπρινιόλι

Κώστας Τσίλης 14:16 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 05.07.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ είχε κατ' ιδίαν κουβέντα με τον Ιταλό τερματοφύλακα για να του δώσει οδηγίες και... κατευθύνσεις

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ΑΕΚ. Σήμερα το πρωί συμμετείχε για πρώτη φορά σε δίτερμα με τη νέα του ομάδα .Έπαιξε με τους "αναπληρωματικούς", απέναντι στους βασικούς. Πιθανότατα στην λογική να έχει μεγαλύτερη πίεση, για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα.

Πάντως ακόμα βρίσκεται στην διαδικασία της προσαρμογής. Χθες είχε περισσότερα από ένα τετ α τετ με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα, για να πάρει οδηγίες. Σήμερα ήταν η σειρά του Ματίας Αλμέιδα για κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Μπρινιόλι. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε τετ α τετ με τον Ιταλό τερματοφύλακα, προφανώς για να δώσει κατευθύνσεις για όσα θέλει απ' αυτόν μέσα στην λειτουργία της ομάδας.

Άλλωστε στο κομμάτι της τακτικής, ο Αλμέιδα δούλεψε στην πρωινή προπόνηση αρκετά πάνω στο πρέσινγκ χαμηλά. Ένα πρέσινγκ που ξεκινούσε πάνω στον Μπρινιόλι. Με τον Ιταλό τερματοφύλακα να μοιράζει το παιχνίδι και να ξεκινά το build up της ομάδας. Δείχνοντας από την πρώτη κιόλας προπόνηση, πως το δυνατό του σημείο είναι το παιχνίδι με τα πόδια.