«Ο Τετέ που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ατλέτικο Παραναένσε»

Τετέ

i

©imago

«Ο Τετέ που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ατλέτικο Παραναένσε»

Sportal newsroom 11:49 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 24.07.2024

Όπως αναφέρουν στη Βραζιλία η Ατλέτικο Παραναένσε έχει κάνει θετικά βήματα για την απόκτηση του Τετέ, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Τετέ φέρνουν οι Βραζιλιάνοι. Πιο αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Γαλατασαράι έχει βρεθεί ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είναι μόνος όπως φαίνεται σε αυτή τη «μάχη».

Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα από τη Βραζιλία, η Ατλέτικο Παραναένσε έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου, έχοντας κάνει και πρόταση. Μάλιστα στο ρεπορτάζ τονίζεται πως η βραζιλιάνικη ομάδα έχει κάνει θετικά βήματα για την περίπτωση του Τετέ, με τη Γαλατά να έχει δώσει το «οκ για τον δανεισμό του.

Ακόμα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Ατλέτικο Παραναένσε έχει βρει και τη φόρμουλα στο οικονομικό κομμάτι και η τελική απόφαση θα παρθεί από τον πρόεδρο της ομάδας. Μάριο Σέλσεο Πετράλια.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, υπενθυμίζεται ότι στην Τουρκία έχουν υποστηρίξει ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές. Η απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο όχι για κανονική μεταγραφή όμως, αλλά για δανεισμό.

Ωστόσο δεν έχει αναφερθεί αν στη συμφωνία θα υπάρχει οψιόν αγοράς για τον παίκτη. Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ «γεμάτη» σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup.