Μαζί με τον Τετέι στη ΓΑΔΑ ο ΠΣΑΠΠ

Ανδρέας Τετέι

i

© Intime

Μαζί με τον Τετέι στη ΓΑΔΑ ο ΠΣΑΠΠ

Δημήτρης Χούπης 18:32 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 14.08.2024

Ο ΠΣΑΠΠ μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι συνόδευσε στη ΓΑΔΑ τον επιθετικό της Κηφισιάς, Αντρέα Τετέι για την κατάθεσή του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο.

Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Τρίτης (13/2) για κατάθεση βρέθηκε ο Αντρέας Τετέι μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Κάπως έτσι ο ΠΣΑΠΠ βρίσκεται στο πλευρό του παίκτη από την πρώτη στιγμή και μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι τον συνόδευσε και στη ΓΑΔΑ για την κατάθεσή του. 

Η ενημέρωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρει:

«Ο ΠΣΑΠΠ, συνεπής στις δεσμεύσεις του, προσέφερε κάθε αναγκαία συνδρομή στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τεττέι κατά τη σημερινή παρουσία του στη Γ.Α.Δ.Α. – Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπου κλήθηκε, σε συνέχεια της καταγγελίας του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ. 

Ο Σύνδεσμος συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή στη Γ.Α.Δ.Α. και στο πλαίσιο της παροχής από αυτόν των στοιχείων και διευκρινίσεων που του ζητήθηκαν, του προσέφερε και νομική συνδρομή, με την παρουσία δύο δικηγόρων του.

Ο Σύνδεσμος θα παρακολουθεί την πορεία της υπόθεσης και, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να συνδράμει τον ποδοσφαιριστή, όταν και όποτε του ζητηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Μαγνησίας μετά την καταγγελία αρνήθηκε το περιστατικό, ενώ μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο, έβγαλε νέα ανακοίνωση στην οποία σχολίαζε ότι ο χαρακτηρισμός «μαϊμού» δεν πήγαινε στον παίκτη

Ο Βόλος ωστόσο φαίνεται ότι κινδυνεύει με «βαριές» τιμωρίες. Μία από αυτές είναι ακόμα και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.