Το μήνυμα του Τετέι: «Πρέπει να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε, σήμερα εγώ, αύριο μπορεί κάποιος άλλος» (pic)

Ανδρέας Τετέι

i

© Intime

Το μήνυμα του Τετέι: «Πρέπει να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε, σήμερα εγώ, αύριο μπορεί κάποιος άλλος» (pic)

Πάνος Κορομηλάς • 17:38 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 14.08.2024

Το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media έστειλε ο Ανδρέας Τετέι, μετά την καταγγελία του για ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Βόλο.

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία του Ανδρέα Τετέι μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Βόλο. Ο επιθετικός της ομάδας των βορείων προαστείων, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, υποστηρίζοντας πως έγινε αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων από τον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας.

«Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε συνέχεια της καταγγελίας, η Κηφισιά κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών, Αχιλλέας Μπέος ,να φωνάζει τη λέξη «μαϊμού».

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ο 22χρονος επιθετικός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την ψυχολογική υποστήριξη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη και με στηρίζετε. Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα και με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Ευχαριστώ πολύ και στα μηνύματα που δεν έχω απαντήσει. Και πλέον ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει σήμερα. Σήμερα εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα που είναι τα αυτονόητα και δεν έπρεπε να συμβαίνουν στην κοινωνία μας» ανέφερε στην ανάρτησή του. 

Δείτε το story του Τετέι:

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία μας.

Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!»