Τεχνητή νοημοσύνη: Το ChatGPT ανέδειξε την κορυφαία 11άδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι

i

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι /©Photo by Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images/Ideal Images

Τεχνητή νοημοσύνη: Το ChatGPT ανέδειξε την κορυφαία 11άδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:51 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 14.08.2024

Το ChatGPT, μία εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, που κυκλοφόρησε από την OpenAI τον Νοέμβριο 2022, «επέλεξε» την καλύτερη ποδοσφαιρική ενδεκάδα όλων των εποχών.

Πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία να επιλέξουμε την κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κάτι ανάλογο θέλησε να κάνει και το ChatGPT. Είναι μία εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, η οποία κυκλοφόρησε από την OpenAl το 2022 και ανέδειξε τους καλύτερους έντεκα στην ιστορία του αθλήματος. 

Της ζητήθηκε να στήσει την καλύτερη ποδοσφαιρική ενδεκάδα και εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση. Σίγουρα θα υπάρχουν ενστάσεις και διαφωνίες από τους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά γούστα είναι αυτά. 

Οι 10 προπονητές που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
PREMIER LEAGUE

09:26 - 04.04.2023

Οι 10 προπονητές που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Όταν η «κάνουλα» είναι ανοιχτή και το χρήμα ρέει άφθονο, κάθε προπονητής είναι ευτυχισμένος. Παρακάτω είναι δέκα περιπτώσεις τεχνικών που δαπάνησαν και… με το παραπάνω για την ενίσχυση των ομάδων τους.

Το ChatGPT επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον νυν αρχηγό της Πάρμα, Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Μπροστά από τον Ιταλό πορτιέρε βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Καφού, Φράνκο Μπαρέζι, Φραντς Μπεκενμάουερ και Πάολο Μαλντίνι.

Γιόχαν Κρόιφ, Ζινεντίν Ζιντάν και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Πελέ βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα αριστερά του και τον Λιονέλ Μέσι στα δεξιά του. 

/printscreen
Tags: