Θα τις κάνει ξανά τις εκπλήξεις του ο Αλμέιδα

Ματίας Αλμέιδα

i

©intime

Θα τις κάνει ξανά τις εκπλήξεις του ο Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 08:14 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ πάει τελικά και πάλι με μπόλικες απουσίες στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ, όμως και ο Αλμέιδα θα ξανακάνει εκπλήξεις στις επιλογές του για την ενδεκάδα όπως συνηθίζει στην φετινή σεζόν

Από την αρχή της εβδομάδας και ήδη από την ενημέρωση που υπήρχε από το... Τρινιντάντ, είχε φανεί πως η ΑΕΚ θα πήγαινε στο σημερινό ματς στα Γιάννενα χωρίς τον Γκαρσία. Όσο περνούσαν οι μέρες, φαινόταν πως ούτε και ο Γιόνσον θα προλάβει. Η τελευταία προπόνηση έβαλε στο απουσιολόγιο και τα ονόματα του Αραούχο και του Μουκουντί. Δεν είναι δα και λίγες οι απουσίες που πάλι μαζεύτηκαν. Παρόλα αυτά, ο Ματίας Αλμέιδα πιθανότατα και πάλι ετοιμάζει εκπλήξεις για την βασική ενδεκάδα. 

Δύσκολα άλλωστε θα βρει κανείς ένα φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ, που ο Αργεντινός τεχνικός να μην έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον μια κίνηση αιφνιδιασμού, ως προς τις αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Ακόμα και όταν δεν έχει και πολλά περιθώρια επιλογών, όπως τώρα. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα ξεκινήσει ή όχι στο αρχικό σχήμα και σε ποια θέση ο Πινέδα. Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, πως ο Πόνσε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Παρά τις απουσίες του Γκαρσία και του Αραούχο. Ούτε ξεκάθαρο προβάδισμα υπάρχει για τις θέσεις στα δυο άκρα της άμυνας. 

Σίγουρα στο βασικό σχήμα θα είναι ο Γκατσίνοβιτς αλλά και ο σούπερ φορμαρισμένος Ελίασον. Όπως και σίγουρος είναι και ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Θεωρητικά "κλειδωμένες" είναι και οι θέσεις στα δυο δυο στόπερ από τον Βίντα και τον Κάλενς. Αλλά με δεδομένο πως ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς και επίσης προηγήθηκαν και υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες, δεν θα ήταν ούτε και εδώ τεράστια έκπληξη κάτι διαφορετικό. Όμως το πιθανότερο είναι πως η έκπληξη ή οι εκπλήξεις, θα είναι από την μέση και μπροστά.