Με... μάγο Μόντριτς απέδρασε με το «διπλό» από το Βίγκο η «Βασίλισσα» και τώρα... Clasico!

Φωτ. IMAGO

Με... μάγο Μόντριτς απέδρασε με το «διπλό» από το Βίγκο η «Βασίλισσα» και τώρα... Clasico!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:57 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 20.10.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε εύκολο σαββατόβραδο, αφού η Θέλτα της έβαλε δύσκολα, αλλά χάρη στα γκολ των Εμπαπέ και Βινίσιους και τα... μαγικά του Μόντριτς, που ήρθε από τον πάγκο, έφυγε με τη νίκη (1-2) από το Βίγκο.

Η δουλειά έγινε και αυτό μένει στο τέλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα -μπήκε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό- έβαλε δύσκολα στη Βασίλισσα, η οποία, όμως, χάρη στα γκολ των Εμπαπέ (20') και Βινίσιους (66') πήρε το «τρίποντο» (1-2) και τώρα στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «μερένχες» ήταν σαφώς ανώτεροι και μετά από κάποιες επικίνδυνες προσπάθειες ήρθε το γκολ. Στο 20' ο Εμπαπέ με ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική
LA LIGA

12:32 - 18.10.2024

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική

Νέες αποκαλύψεις προστίθενται στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον ίδιο να παραδέχεται πως η σεξουαλική επαφή που είχε στην Στοκχόλμη, όπου και για την οποία κατηγορείται, ήταν συναινετική.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 52ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με τον Σουέντμπεργκ, ο οποίος υποδέχτηκε μία εξαιρετική πάσα του Μινγκέθα και νίκησε τον Κουρτουά από κοντινή απόσταση για το 1-1. Μετά από ένα 10λεπτο περίπου ο Αντσελότι κατάλαβε πως πρέπει να αλλάξει πράγματα στην ομάδα του και έβαλε μέσα στον Μόντριτς.

Μία πολύ σωστή κίνηση από τον Ιταλό τεχνικό, που είδε τον Κροάτη να τον δικαιώνει στο 100%. Και αυτό γιατί στο 66' έβγαλε μία υπέροχη ασίστ στον Βινίσιους, που με ένα ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Βέβαια και στο τέλος τα χρειάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η Θέλτα έπαιζε μόνη της, ενώ στο 90+2' ο Δουβίκας έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA