«Καθάρισε» τη Βαλένθια με... τριάρα η Θέλτα

Θέλτα - Βαλένθια - Φωτ. IMAGO

«Καθάρισε» τη Βαλένθια με... τριάρα η Θέλτα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:01 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 23.08.2024

Η Θέλτα ήταν επιβλητική κόντρα στη Βαλένθια, της οποίας και επικράτησε με 3-1 στη δεύτερη αγωνιστική της La Liga.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Θέλτα κόντρα στη Βαλένθια, της οποίας και επικράτησε με 3-1 στο «Μπαλαΐδος», για τη 2η αγωνιστική της La Liga. Η αναμέτρηση των δύο περιλάμβανε τα πάντα, αφού το 90λεπτο ολοκληρώθηκε με χαμένο πέναλτι και δοκάρι, εκτός των τεσσάρων γκολ.

Το πρώτο γκολ το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι και το πέτυχε ο Ράφα Μιρ στο 14ο λεπτό. Ο ποδοσφαιριστής των «νυχτερίδων» βρέθηκε στην περιοχή και έκανε κεφαλιά, σκοράροντας για το 0-1. Βέβαια αυτό άργησε να μετρήσει, αφού με παρέμβαση του VAR και μετά από εξέταση για οφσάιντ, τελικά ο ρέφερι έδειξε σέντρα.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Όσκαρ Μινγκέζα έφερε την ισοφάριση για τη Θέλτα, με ένα απευθείας σουτ στην κορυφή της εστίας. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έστρωσε στον Άσπας και εκείνος από την άκρη της περιοχής έφερε την ανατροπή. Στο 45+3' ο ρέφερει έδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους, μετά από χέρι του Ντούρο.

Αυτό κλήθηκε να το εκτελέσει ο Άσπας, με τον Μαμαρντασβίλι να τον σταματά στο 45+5' ωστόσο. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1. Ένα σκορ που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Θέλτα να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα.

Αυτό ήρθε συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, όταν ο Μπελτράν βρέθηκε στην άκρη της περιοχής και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία. Η απάντηση θα μπορούσε να έρθει στο 82' για τη Βαλένθια, όμως ο Μιρ είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: