«Θέμα ημερών να συναντηθούν ξανά Αλμέιδα και Λαμέλα»

Έρικ Λαμέλα

i

© xAntonioxPozox/xPRESSINPHOTOx (ΙΜΑGO)

«Θέμα ημερών να συναντηθούν ξανά Αλμέιδα και Λαμέλα»

Κώστας Τσίλης 20:57 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 13.07.2024

Ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο των δημοσιευμάτων περί συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, έριξε η έγκυρη εφημερίδα Ole

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος στο θέμα του Έρικ Λαμέλα. Με την σημαντική λεπτομέρεια όμως, πως εξακολουθεί να μην διαψεύδει το μπαράζ των δημοσιευμάτων από την Αργεντινή, που κάνουν λόγο για συμφωνία της Ένωσης με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Πάντως πριν από λίγο ήταν και η έγκυρη Αργεντίνικη Ole, που πρόσθεσε ένα ακόμα λιθαράκι πάνω στην ίδια βάση, περί deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Λαμέλα.

"Μετά από μια δεκαετία, ο Ματίας Αλμέιδα και ο Έρικ Λαμέλα θα συναντηθούν ξανά αλλά αυτή την φορά ως προπονητής με παίκτη" γράφει το ρεπορτάζ και επισημαίνει πως είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή ο Αργεντινός στην ΑΕΚ. Και τονίζει πως "είναι θέμα ημερών, να συναντηθούν ξανά ο Αλμέιδα με τον Λαμέλα".

Υπενθυμίζουμε πως ο τεχνικός της ΑΕΚ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Ρίβερ Πλέιτ. Και όχι μόνο. Έχουν μια πολύ καλή σχέση η οποία διατηρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που ακολούθησαν οι δυο τους εντελώς διαφορετικές πορείες.