Θέμα χρόνου να δούμε Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ σε ρόλο... μποξέρ
i

©imago

Θέμα χρόνου να δούμε Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ σε ρόλο... μποξέρ

Νεφέλη Μπισμπίκη 12:45 - 20.10.2024

Δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Γουέιν Ρούνεϊ, λέγεται πως υπάρχουν συνομιλίες, οι οποίες αν γίνουν πραγματικότητα, θα τους δούμε σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που τους είχαμε συνηθίσει.

Πως θα ήταν άραγε το ποδόσφαιρο, χωρίς το μοναδικό ταλέντο και τις επικές ατάκες φυσικά, του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την ποιότητα του Γουέιν Ρούνεϊ; Δεν μπορούμε ακριβώς να το φανταστούμε, αλλά ούτε και το γεγονός πως αυτοί οι δύο πρώην κορυφαίοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική καριέρα, ως πυγμάχοι για παράδειγμα.

Αυτό ακριβώς ισχυρίζεται ο Μαμς Τέϊλορ, ο οποίος προωθεί το πρoτζεκτ του Misfits Boxing, το οποίο δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Kalle και Nisse Sauerland, για να αυξήσουν την απήχηση της πυγμαχίας. Όπως δήλωσε ο Τέϊλορ στην «Sun», έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με τον Ιμπραΐμοβιτς, όσο και με τον Ρούνεϊ, για να βάλουν γάντια και να μπουν για έναν αγώνα στο ρινγκ.

Σκληρές εικόνες: Ο Ζλάταν άνοιξε το κεφάλι του και δεν αποκαλύπτει πώς - «Είναι μέρος του παιχνιδιού»
SERIE A

08:59 - 14.10.2024

Σκληρές εικόνες: Ο Ζλάταν άνοιξε το κεφάλι του και δεν αποκαλύπτει πώς - «Είναι μέρος του παιχνιδιού»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέστη έναν φρικτό τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά ο πρώην αστέρας της Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων, θεωρεί ότι τα σημάδια... μάχης είναι «μέρος του παιχνιδιού».

«Προσπάθησα να πείσω τον Ζλάταν και μπορεί να αγωνιστεί. Είμαι καλός φίλος με τον μάνατζέρ του και είχαμε ένα FaceTime, οι τρεις μας. Ήταν πραγματικά υπέροχο γιατί έχει δει πολλούς αγώνες Misfits. Ήταν κικ μπόξερ, θα ήταν και καλός».

«Θα πω ότι ο Ζλάταν και ο Γουέιν Ρούνεϊ, έχουν γίνει συζητήσεις και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου. Κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχουν άλλα ονόματα που δεν είναι τόσο μεγάλα όσο αυτοί», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον Ρούνεϊ.

Από τον Ιμπραΐμοβιτς, θα έλεγε κανείς πως όλα μπορούμε να τα περιμένουμε, καθώς έχει και ιστορικό με τις πολεμικές τέχνες και μία μαύρη ζώνη στο Τάε Κβον Ντο. Ωστόσο, ο Σουηδός και ο Ρούνεϊ, μπορεί να έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους, αλλά δεν έχουν πάψει να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, με τον πρώτο να έχει συμβουλευτικό ρόλο στη διοίκηση της Μίλαν και ο δεύτερος, βρίσκεται στον πάγκο της Πλίμουθ ως προπονητής.

Οι δύο τους, έχουν υπάρξει για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ως συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατακτώντας το Europa League, το League Cup και το Community Shield. Δεν είναι οι μόνοι όμως που ίσως, κάποια στιγμή βρεθούν στο ρινγκ, αλλά ο πρώην συμπαίκτης του Ρούνεϊ, Ντάνι Σίμπσον, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε σε τέτοιον αγώνα.

Αυτή η κίνηση του Σίμπσον, έχει παροτρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο βήμα, με τον Τέιλορ να αναφέρει πως έχει συνομιλήσει με πολλά πρώην αστέρια της Premier League. Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον θα ήταν μεγάλο αν βλέπαμε αυτούς τους δύο σε έναν τόσο διαφορετικό ρόλο, καθώς ο Ρούνεϊ, θα ήταν ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους του Ζλάταν.