Θέμα χρόνου το ντεμπούτο του Λιούμπιτσιτς και στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ

Λιούμπιτσιτς

i

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς/©intime

Θέμα χρόνου το ντεμπούτο του Λιούμπιτσιτς και στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 07:50 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 14.08.2024

Ο Λιούμπιτσιτς έχει αγωνιστική εικόνα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, που δείχνει πως πολύ σύντομα θα κερδίσει για πρώτη φορά θέση στο αρχικό σχήμα

Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ την τελευταία μέρα του Γενάρη. Έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από τότε και ο 25χρονος μέσος έχει ήδη προλάβει να παίξει σε ματς με χαρακτηριστικά ντέρμπι όπως αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχει πετύχει ήδη και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Έχει παίξει σ' όλα τα ματς της ΑΕΚ από τότε που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, μέχρι και τώρα. Όλα ως αλλαγή.

Η επιστροφή του Πόνσε, δίνει τεράστια πολυτέλεια στον Αλμέιδα να προφυλάξει τον Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:54 - 22.02.2024

Η επιστροφή του Πόνσε, δίνει τεράστια πολυτέλεια στον Αλμέιδα να προφυλάξει τον Γκαρσία

Ο Πόνσε των επτά γκολ στα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ ως βασικός, δίνει την δυνατότητα στον Αλμέιδα να κάνει διαχείριση χωρίς... άγχος και πίεση στην περίπτωση του Γκαρσία

Όμως είναι θέμα χρόνου και δεν πρόκειται να αργήσει και η πρώτη παρουσία του Λιούμπιτσιτς, στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει την ποιότητα να διεκδικήσει αυτή την θέση. Ενώ η εικόνα που πλέον δείχνει στις προπονήσεις στα Σπάτα, φανερώνει πως είναι όλο και πιο έτοιμος ο 25χρονος μέσος για κάνει το ντεμπούτο του και στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Είναι μια εικόνα ανάλογη αλλά και καλύτερη, μ' αυτή που είχε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής, όταν μπήκε αλλαγή και σκόραρε.

Βεβαίως η θέση που μέχρι τώρα ο Αλμέιδα χρησιμοποιεί τον Λιούμπιτσιτς, είναι κυρίως αυτή του Ορμπελίν Πινέδα. Δηλαδή του "οκταριού". Και ο Πινέδα δύσκολα μένει εκτός ενδεκάδας. Όμως από την άλλη μεριά, υπάρχουν και πολλές διαφορετικές θέσεις που ο Αλμέιδα χρησιμοποιεί τον Μεξικανό. Για παράδειγμα, την περασμένη Κυριακή ο Πινέδα μετακινήθηκε πιο κοντά στον φορ, όταν ο Λιούμπιτσιτς μπήκε στο γήπεδο. Ενώ πολλές φορές ο Αλμέιδα έχει δώσει διαφορετικούς ρόλους στον Μεξικανό. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάτι τέτοιο να συμβεί και σε κάποιο ή κάποια από τα επόμενα τρία παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Ειδικά με την εξαιρετική εικόνα που έχει ο Λιούμπιτσιτς στις προπονήσεις.