Που θα δείτε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
i

©intime

Που θα δείτε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 08:32 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Γεμάτο είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (25/11) με τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, αλλά και το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ.

Γεμάτο είναι το σημερινό (25/11) πρόγραμμα με τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν να είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, αλλά και το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα για να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Παναιτωλικός θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ έρχεται αντιμέτωπος με τον Πανσερραϊκό για να μείνει επίσης κοντά στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη η ομάδα των Σερρών με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη εξάδα. 

Μεγάλο ντέρμπι έχει σήμερα η Αγγλία, με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ να έρχονται αντιμέτωπες στο Etihad. Από τη μία οι «πολίτες» με νίκη θα αυξήσουν τη διαφορά από τους «κόκκινους», ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με νίκη θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.