Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Stoiximan Super League
i

©intime

Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Stoiximan Super League

Sportal newsroom 08:30 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ ακόμα υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια για τη Stoiximan Super League.

Ημέρα Super League είναι η σημερινή, με το πρόγραμμα να έχει τέσσερα παιχνίδια. Ωστόσο ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 1-2 την περασμένη Δευτέρα, αλλά και την εμφατική νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 4-1. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν τη νίκη απέναντι στον «δικέφαλο» για να πάνε με καλή ψυχολογία στο Ισραήλ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έρχεται από δύο σερί «τριάρες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο και στόχος του είναι να κάνει αυτό που πέτυχε και πέρσι. Να φύγει από τη Λεωφόρο με τη νίκη. 

Εκτός όμως από από το ντέρμπι στη Λεωφόρο υπάρχει και η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο αγώνας του Άρη με την Κηφισιά. Αλλά και το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναιτωλικό

Δείτε εδώ αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.