Την Παρασκευή η εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ για την υπόθεση των δοκαριών στο Περιστέρι
i

© Intime

Την Παρασκευή η εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ για την υπόθεση των δοκαριών στο Περιστέρι

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:41 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

Την προσεχή Παρασκευή (24/2) αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο απ' ότι φαίνεται θα εκδικαστεί την προσεχή Παρασκευή (24/2).

Όπως είναι γνωστό, το πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε τους Περιστεριώτες, ενημερώνοντας ότι το ματς με την Ένωση θα διεξαχθεί κανονικά σε νέα ημερομηνία, λόγω έλλειψης έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο Δικέφαλος και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του είχε ξεκαθαρίσει πως ο δρόμος που θα ακολουθούσε μετά την πρωτόδικη απόφαση της περασμένης Τρίτης, για την τύχη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, θα ήταν η Επιτροπή Εφέσεων.

Έτσι κι έκαναν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι κατέθεσαν την έφεση τους την Πέμπτη (16/2). Αυτή λοιπόν θα εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή (24/2).

Υπενθυμίζουμε πως η απόφαση που θα βγει από την Επιτροπή Εφέσεων, θα κρίνει οριστικά το αν θα γίνει ή όχι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ανεξαρτήτως από το αν κάποια από τις δυο ομάδες, επιλέξει να προσφύγει στο CAS.