Θορ ή Νταρθ Βέιντερ: Αυτός είναι ο νέος πανηγυρισμός του Μέσι (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©SS Twitter

Θορ ή Νταρθ Βέιντερ: Αυτός είναι ο νέος πανηγυρισμός του Μέσι (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:00 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι έχει εντυπωσιάσει από το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι και στην αναμέτρηση με την Ατλάντα Γουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη σκόραρε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Ωστόσο στο γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος σταρ έκανε έναν πανηγυρισμό, ο οποίος σχολιάστηκε από πολλούς στα social media.

Η Ίντερ Μαϊάμι πανηγύρισέ μία άνετη επικράτηση κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη, η οποία είχε για άλλη μία φορά την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι. 

Με τον Αργεντινό σταρ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, η αμερικανική ομάδα επιβλήθηκε με 4-0 στην πρώτη αγωνιστική για το Leagues Cup, όπου μετέχουν όλες οι ομάδες του MLS και του πρωταθλήματος του Μεξικό. Ο Μέσι πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 13 λεπτά, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. 

Στο 8ο λεπτό ο Μέσι βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπειτα από ωραία μπαλιά του πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 22ο λεπτό ο Μέσι εκτέλεσε από κοντά με το δεξί για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 53ο λεπτό μετά από δική του καταπληκτική κάθετη πάσα ο Τέιλορ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε βασικός στο αρχικό σχήμα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό. 

Ωστόσο αυτό που κέντρισε τα βλέμματα και την προσοχή του κόσμου πέρα από την εντυπωσιακή επίδοση του Μέσι, ήταν ο πανηγυρισμός του σε γκολ που πέτυχε. 

Νέο σόου από τον Λιονέλ Μέσι: Πέτυχε δύο γκολ μέσα 13 λεπτά (vids)
REST OF THE WORLD

08:45 - 26.07.2023

Νέο σόου από τον Λιονέλ Μέσι: Πέτυχε δύο γκολ μέσα 13 λεπτά (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο παιχνίδι με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη, καθώς πέτυχε δύο γκολ.

Ο Μέσι πανηγύρισε πολύ διαφορετικά από την παραδοσιακό του πανηγυρισμό με τα χέρια ψηλά και στραμμένα προς τα πάνω. Αυτή τη φορά έκανε μία ενέργεια που μιμείται τον Θορ, αγαπημένο υπερήρωα του γιού του, Τιάγκο και ήταν μία αφιέρωση προς εκείνον. Μάλιστα σε άλλους θύμισε την κίνηση του Νταρθ Βέιντερ, από την διάσημη σειρά Star Wars.