Θύμα εκβιασμού ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν χρήματα για να μην σκοτώσουν την οικογένεια μου»

Έκι Γκονζάλες

i

© Intime

Θύμα εκβιασμού ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν χρήματα για να μην σκοτώσουν την οικογένεια μου»

Κώστας Τσιακλής • 00:35 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.08.2024

Ο Έκι Γκονζάλες αποκάλυψε πως έπεσε θύμα εκβιασμού, καθώς άγνωστοι τον απείλησαν πως θα σκοτώσουν την οικογένεια του εφόσον αρνηθεί να τους πληρώσει. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού προχώρησε σε καταγγελία και η αστυνομία κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση.

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Έκι Γκονζάλες στην Αργεντινή. Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έπεσε θύμα εκβιασμού, όταν άγνωστοι τον απείλησαν την περασμένη Δευτέρα πως θα σκοτώσουν τον ίδιο και την οικογένεια του αν δεν ικανοποιήσει το αίτημα τους.

Οι δράστες ζήτησαν από τον 42χρονο 10 εκατομμύρια πέσος (μισό εκατομμύριο ευρώ), ωστόσο ο Γκονσάλες κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία το Σάββατο και ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο ανδρών που τον απειλούσαν.

"Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα, σκηνοθέτησε μια ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και συνέλαβε τους δράστες", αποκάλυψε ο Έκι Γκονσάλες που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των μηνυμάτων που έλαβε.

Διαιτητής στο Μεξικό τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές γιατί «ξάπλωσε» παίκτη με γονατιά! (vid)
REST OF THE WORLD

23:30 - 04.04.2023

Διαιτητής στο Μεξικό τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές γιατί «ξάπλωσε» παίκτη με γονατιά! (vid)

Ο Μεξικανός διαιτητής, Φερνάντο Ερνάντες, τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές γιατί έριξε γονατιά σε παίκτη της Λεόν, που έκανε το... λάθος να τον πλησιάσει για να διαμαρτυρηθεί.

"Εζεκιέλ, κατάθεσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ".

Ο Αργεντίνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ωστόσο πως οι δράστες επικοινωνούσαν μαζί του με διάφορους τρόπους και δεν έπαιρναν τις απαραίτητες «προφυλάξεις» προκειμένου να μην συλληφθούν μετά από έρευνα της αστυνομίας.

"Είναι ολοφάνερο ότι δεν το πρόσεχαν. Αμφέβαλα για το τι να κάνω. Είτε να φύγω τη χώρα είτε να πάω στην αστυνομία. Το να τους πληρώσω, όχι δεν ήταν επιλογή".