Mία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης - Προχωράνε και των Τσιφτσή, Λιάβα

Ο Θυμιάνης

i

© Intime

Mία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης - Προχωράνε και των Τσιφτσή, Λιάβα

Μάνος Τσαλγατίδης 16:46 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 01.06.2024

Πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, με τις διαπραγματεύσεις, πλέον, να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Την ίδια ώρα, οι υποθέσεις Τσιφτσή και Λιάβα φαίνεται πως, επίσης, θα κλείσουν σύντομα.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ένα μάγκικο πρωτάθλημα, όμως οι πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη, πλέον, έχουν τελειώσει. Η ομάδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα και σε αυτή φαίνεται πως θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης.

Ειδικότερα, ο 23χρονος αμυντικός χαφ του Πανσερραϊκού μένει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον φέρει στην Τούμπα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο είναι πλέον σε προχωρημένο επίπεδο και η άφιξη του νεαρού Έλληνα στον σύλλογο φαντάζει, πλέον, θέμα χρόνου. Ο Θυμιάνης θα αποτελέσει μία επιπλέον λύση στις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει να φτιάξει ένα ρόστερ που θα τον οδηγήσει στο δύσκολο όνειρο της εισόδου στους ομίλους του UEFA Champions League.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κλείσει δύο ακόμα περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τους οποίους ο «Δικέφαλος» έχει μάθει να αναδεικνύει. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται επίσης σε διαπραγματεύσεις με τους Αντώνη Τσιφτσή και Γιώργο Λιάβα, προκειμένου αμφότεροι να αποκτηθούν στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο - όχι όσο του Θυμιάνη - και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον θρίαμβο στο φινάλε του πρωταθλήματος - το οποίο και κατέκτησε - θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει περίπου δύο μήνες να «χτίσει» την ομάδα του, προκειμένου εκείνη να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών (23-24/7).

Η προετοιμασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Χορστ της Ολλανδίας, εκεί όπου ο Ρουμάνος και οι παίκτες του κλαμπ έκαναν προπονήσεις την περασμένη σεζόν. Ημερομηνίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως αυτή θα αρχίσει στο ξεκίνημα του Ιουλίου, όπως και την περσινή σεζόν.