Θυμίζοντας τον Μέσι: Ο 8χρονος που «τρελαίνει» με τις ντρίμπλες του (vid)
i

©PrtScr twitter

Θυμίζοντας τον Μέσι: Ο 8χρονος που «τρελαίνει» με τις ντρίμπλες του (vid)

Κώστας Τσιακλής • 13:09 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Ένα όμορφο βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ένα νεαρό Ολλανδό να «τρελαίνει» με τις ντρίμπλες του, θυμίζοντας τον Λιονέλ Μέσι.

Ο κύκλος του Μέσι μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα, όμως η ηλικία του Αργεντίνου μας προϊδεάζει πως σιγά σιγά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς εκείνον. Για λίγα ακόμα χρόνια τουλάχιστον, όπου θα εμφανιστεί ο διάδοχος…

Πολλοί φαίνεται να είναι αυτοί που θα μπορούν να βαδίσουν στα χνάρια του Αργεντινού. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μας δείχνει ένα 8χρονο Ολλανδό ποδοσφαιριστή να «τρελαίνει», με ντρίμπλες σαν αυτές που κάνει ο ίδιος, ο Μέσι.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τις ντρίμπλες του νεαρού: 

Υπενθυμίζουμε ότι και στο πρόσφατο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με τις επιδόσεις και του γιου του Λιονέλ Μέσι, Ματέο, μέσα σε ένα από τα γήπεδα που διεξήχθη το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε πρόβα στα... βραβεία όταν «δανείστηκε» το τρόπαιο της Χρυσής Μπάλας που κατάφερε να κερδίσει ο πατέρας του, έπειτα από την εξαιρετική του επίδοση στο Μουντιάλ του Κατάρ, που του απέφερε φυσικά και τον πολυπόθητο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ματέο Μέσι είχε γίνει viral από το Κατάρ για ακόμα ένα λόγο. Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αυστραλία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι οπαδοί της «αλμπισελέστε» αντιλήφθηκαν την παρουσία της οικογένειας του Αργεντίνου σούπερ σταρ και αμέσως έστρεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα προς αυτούς.

Ο 7χρονος γιος του Λιονέλ Μέσι, Ματέο φάνηκε... να ενοχλείται από την «αδιακρισία» του πλήθους, και πέταξε προς την μεριά των οπαδών μια τσίχλα. Η κίνηση αυτή του μικρού Ματέο φάνηκε να εξοργίζει τη μητέρα του, η οποία έσπευσε να τον μαλώσει.