Τι έδειξε ο Γιαζίτζι στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό
i

©Olympiacosfc

Τι έδειξε ο Γιαζίτζι στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 12:22 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 11.10.2024

Δεν ήταν μόνο το γκολ που έβαλε στο φιλικό με τον Ατρόμητο…

Απέναντι στον Ατρόμητο έπαιξε ο Ολυμπιακός φιλικό ματς στο Ρέντη, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα λόγω των Εθνικών ομάδων. Ένα ματς το οποίο έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα, μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού.

Στο φιλικό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, άλλωστε δεν έχει στη διάθεσή του και πολλούς ποδοσφαιριστές λόγω των Εθνικών, ενώ δεν έπαιξαν και οι Γουίλιαν, Τσικίνιο, Μαρτίνς οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Έκανε δοκιμές ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», τσεκάροντας παράλληλα και παίκτες οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Επίσης έπαιξε για πρώτη φορά και ο Ανδρούτσος, μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Μέσα στην αρχική ενδεκάδα ήταν και ο νεοφερμένος Γιουσούφ Γιαζίτζι. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έπαιξε βασικός. Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να τον δει σε αγώνα και τον χρησιμοποίησε για 65 λεπτά. Ο Τούρκος έπαιξε ως επιθετικός και όχι στη θέση του στο χώρο του κέντρου στον άξονα. Από τη στιγμή που έλειπαν όλοι οι επιθετικοί της ομάδας με τις Εθνικές τους και ο λόγος για τους Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλα.

Καλή εμφάνιση

Ο Γιαζίτζι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Στο δεκάλεπτο της φιλικής αναμέτρησης σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Δεν ήταν μόνο το γκολ όμως που έβαλε, ήταν η γενικότερη παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Έτρεξε και ζήτησε μπάλα αρκετές φορές, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:28 - 10.10.2024

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε ν’ αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Από την άλλη όμως θα πρέπει να φτιάξει ακόμη περισσότερο τη φυσική του κατάσταση, κάτι το οποίο είναι λογικό αφού ήταν χωρίς ομάδα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε θέλει το χρόνο του για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Αντιθέτως, σωματικά δείχνει καλά και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχειά και να μπορέσει να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται.