Τι έγινε την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ

i

©intime

Τι έγινε την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα

Μάνος Τσαλγατίδης 14:50 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 17.08.2024

Νίκη στην πρεμιέρα, PAOK TV και... στημένη υπόθεση

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-2025, προκειμένου να υπερασπιστεί και τελικά να διατηρήσει το στέμμα του πρωταθλητή Ελλάδος.

Αυτή την προσπάθεια την είχε κάνει και τη σεζόν 2019-2020, όταν μπήκε στη σεζόν όντας ο αήττητος πρωταθλητής.

Οι «ασπρόμαυροι» σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη, όπως δηλαδή είχαν κάνει και τη χρονιά μετά το αήττητο πρωτάθλημα.

Τότε ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό εντός έδρας σε ματς που πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κάρολ Σφιντέρσκι στο 27΄ με κεφαλιά μετά από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Γιόσιπ Μίσιτς στο 76ο λεπτό να γράφει το 2-0. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Ντάλσιο στο 92΄.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο αγώνας είχε μεταδοθεί από το PAOK TV, διότι ο Δικέφαλος δεν είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελούνταν από τους: Πασχαλάκη, Γιαννούλη, Κρέσπο, Γιαννούλη, Μάτος, Εσίτι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό και Σφιντέρσκι, ενώ ως αλλαγή είχαν περάσει οι Μίσιτς, Ζαμπά και Άκπομ.

Όσον αφορά τον πάγκο των «ασπρόμαυρων» εκεί βρισκόταν ο Αμπέλ Φερέιρα. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια, πως εκείνη τη σεζόν ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στη δεύτερη θέση, με τη στημένη όπως αποδείχθηκε υπόθεση πολυιδιοκτησίας στα μέσα της σεζόν να τον βγάζει εκτός στόχου.

Θυμηθείτε το παιχνίδι παρακάτω: